ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Ένας καυτός Απρίλης

Ένας μήνας γεμάτος με... ντέρμπι

Ημέρα κλήρωσης κυπέλλου η σημερινή και η Ομόνοια θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά μια εκ των Ανόρθωση ή Νέα Σαλαμίνα.

Πολλά για την κλήρωση δεν μπορούμε να πούμε μιας και ο πρώτος αγώνας θα λάβει χώρα στις 22 Απριλίου και ο επαναληπτικός στις 29 Απριλίου. Έτσι με ένα μήνα μπροστά μας το οποιοδήποτε σχόλιο για τα συγκεκριμένα παιχνίδια θα είναι άκαιρη και άτοπη. Αυτό όμως που προκύπτει είναι πως η Ομόνοια θα έχει ένα καυτό Απρίλη. Είναι τα παιχνίδια της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος (όλα ντέρμπι) και στο καλεντάρι προστέθηκαν άλλα 2 για το κύπελλο. Ένα ντέρμπι ανά πέντε μέρες περίπου.

Δεδομένο επίσης είναι πως οι «Πράσινοι» θα δώσουν όλες τις δυνάμεις τους για να φθάσουν στον τελικό, δεν θα αφήσουν το κύπελλο στην άκρη. Είναι κάτι που έχει να πράξουν απ’ τη σεζόν 2015-16, ενώ η τελευταία φορά που σήκωσαν την κούπα ήταν 2011-12.

Το μυαλό όμως των «Πρασίνων» αυτή τη στιγμή είναι στο πρωτάθλημα και το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ. Υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία πως η ομάδα μπορεί να φθάσει στο ζητούμενο που δεν είναι άλλο απ’ τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Έτσι το κύπελλο για την ώρα περνά στην άκρη μιας και το ντέρμπι αιωνίων είναι προ των πυλών. Το καθετί με τη σειρά του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

<