ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Καθυστέρηση...

Θα επέστρεφε την Κυριακή αλλά...

Ήταν 15 Ιανουαρίου όταν η Ομόνοια αντιμετώπιζε τον Ερμή σε αγώνα κυπέλλου. Μόλις στο 34’ της αναμέτρησης ο Χένινγκ Μπεργκ αναγκάστηκε να προχωρήσει σε αναγκαστική αλλαγή. Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας Φαμπιάνο είχε νιώσει το σφύξιμο και ζήτησε να περάσει εκτός.

Οι εξετάσεις έλεγαν θλάση στον τετρακέφαλο, τραυματισμός που θα τον κρατούσε στα πιτς για τουλάχιστον ένα μήνα. Από τότε μέχρι και σήμερα έχει συμπληρωθεί περίπου ο ένας μήνας και ο Φαμπιάνο βρίσκεται ακόμη στην Πορτογαλία.

Από πλευράς Ομόνοιας περίμεναν τον Φαμπιάνο να έρθει την περασμένη Κυριακή, κάτι που τελικά δεν έγινε και για την ώρα παραμένει άγνωστη η επιστροφή του στην Κύπρο.

Ο ποδοσφαιριστής εξακολουθεί να κάνει πρόγραμμα αποκατάστασης στην Πορτογαλία έτσι ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων της Ομόνοιας και φυσικά κάτω απ’ τα δοκάρια μιας και όπως φάνηκε μέχρι στιγμής ο Παντίλιμον είναι αρκετά βαρύς, αν και αυτό ίσως και να οφείλεται στο γεγονός πως δεν έχει σερί παιχνίδια.

Πάντως της επόμενες μέρες θα γίνει γνωστή και η ημερομηνία επιστροφής του Βραζιλιάνου στην Κύπρο, που επί της ουσίας θα σημαίνει πως μπαίνει και στην τελική ευθεία για την επιστροφή του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X