ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Καμία παρατυπία στο δελτίο υγείας του 16χρονου

Δεν προκύπτει κάτι μεμπτό αναφορικά με το δελτίο υγείας του νεαρού Τουρκοκύπριου ποδοσφαιριστή των ακαδημιών των πρασίνων, σύμφωνα με την Αστυνομία

24sports team

info@24sports.com.cy

Αναφορικά με το ζήτημα που απασχόλησε προ ημερών τον ΚΟΑ και την Αστυνομία Κύπρου για το δελτίο υγείας του 16χρονου Τουρκοκύπριου ποδοσφαιριστή των ακαδημιών της Ομόνοιας, ενημερωθήκαμε από έγκυρες πληροφορίες ότι δεν προκύπτει κάτι εναντίον των πρασίνων.

Η Αστυνομία ολοκλήρωσε την διερεύνηση της υπόθεσης, σε σχέση με την πιθανή παρατυπία σε δελτίο υγείας του εν λόγω νεαρού ποδοσφαιριστή και δεν φαίνεται να προκύπτει κάτι. Αναμένεται και σχετική ανακοίνωση από τον ΚΟΑ που θα ξεκαθαρίζει το θέμα.

Η ανακοίνωση του ΚΟΑ στις 9 Μαίου για το θέμα:

«Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού ενημερώνει ότι έχει παραλάβει αίτηση για έκδοση δελτίου υγείας αθλητή συνοδευόμενη από έγγραφα και/ή στοιχεία, τα οποία κατά την εξέταση τους από τον αρμόδιο γιατρό του ΑΣΥΑ, έχουν δημιουργήσει αμφιβολίες περί της γνησιότητάς τους.

Ως εκ τούτου τα έγγραφα και/ή τα στοιχεία αυτά έχουν παραδοθεί από τον Οργανισμό στην Αστυνομία για περαιτέρω διερεύνηση».

 

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Καλά… κι ο Λέσιακς;

Καλά… κι ο Λέσιακς;

Η φημολογία για τον Κίκο αγγίζει και την Ομόνοια, όμως εκεί υπάρχει ήδη ο κορυφαίος αριστερός μπακ του πρωταθλήματος
Δημήτρης Βρουλλίδης
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ
X