ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Καλού κακού… Κίκο

Ο Νιλ Λένον έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον Πορτογάλο παρά το γεγονός πως απ' τη νέα σεζόν μετακομίζει

Το μυαλό όλων στην Ομόνοια βρίσκεται στον τελικό της 25ης Μαΐου όπου στόχος δεν είναι άλλος απ’ την κατάκτηση του τροπαίου που θα οδηγήσει την ομάδα για ακόμη μια χρονιά στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο Νιλ Λένον προετοιμάζει το πλάνο, έχοντας για την ώρα όμως δυο ερωτηματικά. Αυτά αφορούν τον Μάταβζ και τον Λέτσιακς των οποίων η συμμετοχή θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή.

Καλού κακού ο Νιλ Λένον προετοιμάζει το πλάνο με Κίκο στην αρχική ενδεκάδα. Ο Πορτογάλος αριστερός οπισθοφύλακας αποτελεί την εναλλακτική του Λέτσιακς και παρά το γεγονός πως δεν θα συνεχίσει στους «Πράσινους» τη νέα σεζόν χαίρει της εκτίμησης όλων στο «Ηλίας Πούλλος».

Ο Κίκο φρόντισε με τις πράξεις να διατηρήσει μια άκρως επαγγελματική στάση απέναντι στην Ομόνοια, και ενημέρωσε όταν συμφώνησε σε όλα με την Ανόρθωση. Παράλληλα όμως το γεγονός πως με τη νέα σεζόν μετακομίζει δεν τον εμπόδισε στο να δίνει πάντα τον καλύτερο εαυτό του τόσο στις προπονήσεις όσο και στους αγώνες.

Στη φετινή σεζόν ο Πορτογάλος κατέγραψε 23 συμμετοχές έχοντας 2 ασσίστ σε σύνολο 1248 λεπτών, ενώ χρησιμοποιήθηκε πέραν απ’ την φυσική του θέση (αριστερό μπακ) στο δεξί άκρο της άμυνας και το αριστερό άκρο της επίθεσης.

Ο Νιλ Λένον έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον Κίκο και θεωρεί πως αν Λέτσιακς δεν προλάβει να αγωνιστεί, ο Πορτογάλος είναι η κατάλληλη επιλογή για το αριστερό άκρο της άμυνας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση