ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Και οικογενειακά διαρκείας

Η ανάγκη για δημιουργία οικογενειακών πακέτων εισιτηρίων διαρκείας, διαπιστώθηκε μετά από ποιοτικές και ποσοτικές έρευνες που έγιναν ανάμεσα στις τάξεις του κόσμου της Ομόνοιας

Η Ομόνοια μέσω ανακοίνωσης γνωστοποιεί ότι κυκλοφορούν οικογενειακά εισιτήρια διαρκείας, με στόχο να φτάσουν τις 7000. Αναλυτικά:

Η ΟΜΟΝΟΙΑ, στοχεύοντας στην προσέλκυση ακόμη περισσότερων οικογενειών στο γήπεδο, αλλά και στην υλοποίηση του στόχου των 7000 εισιτηρίων διαρκείας, παρουσιάζει τα DIMCO Οικογενειακά Πακέτα Εισιτηρίων Διαρκείας 2017-18.

Η ανάγκη για δημιουργία οικογενειακών πακέτων εισιτηρίων διαρκείας, διαπιστώθηκε μετά από ποιοτικές και ποσοτικές έρευνες που έγιναν ανάμεσα στις τάξεις του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Τα πακέτα προσφέρονται σε ελκυστικές τιμές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες των ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΩΝ οικογενειών.

Η συμβολή του μέγα χορηγού της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, της εταιρίας DIMCO, στην δημιουργία των οικογενειακών πακέτων ήταν καταλυτικής σημασίας και την ευχαριστούμε θερμά.

Τα DIMCO οικογενειακά πακέτα εισιτηρίων διαρκείας θα πρέπει να αποτελούνται από:

2 κανονικά & τουλάχιστο 2 Μαθητικά: 2 κανονικά εισιτήρια διαρκείας εκδίδονται στον πατέρα και στην μητέρα και τα μαθητικά σε άτομα άνω των 12 χρονών και κάτω των 24 χρονών.

2 κανονικά & τουλάχιστο 2 παιδικά: 2 κανονικά εισιτήρια διαρκείας εκδίδονται στον πατέρα και στην μητέρα και τουλάχιστο 2 παιδικά, σε παιδιά κάτω των 12 χρονών.

2 κανονικά, τουλάχιστο 1 μαθητικό & τουλάχιστο 1 παιδικό: 2 κανονικά εισιτήρια διαρκείας εκδίδονται στον πατέρα και στην μητέρα, τουλάχιστο 1 μαθητικό σε άτομο άνω των 12 χρόνων και κάτω των 24 χρονών και τουλάχιστο 1 παιδικό, σε παιδί κάτω των 12 χρονών.
DIMCO οικογενειακά πακέτα εισιτηρίων διαρκείας θα προσφέρονται στα ακόλουθα τμήματα:

Δυτική, Κάτω Διάζωμα: silver and corner stand
Δυτική, Πάνω Διάζωμα: gold and silver stand
Ανατολική: East A and B stand
Βόρεια

Το DIMCO οικογενειακό πακέτο εισιτηρίων διαρκείας, περιλαμβάνει:

➢ 13 εντός έδρας αγώνες κανονικής διάρκειας πρωταθλήματος
➢ 5 εντός έδρας αγώνες Play-Off
➢ 2 εντός έδρας αγώνες κυπέλλου (δεν συμπεριλαμβάνεται ο πρώτος γύρος/μονός αγώνας), ο ημιτελικός και ο τελικός)
➢ 15% έκπτωση στην Green Boutique
➢ Προτεραιότητα στην αγορά εισιτηρίου στους αγώνες που δεν συμπεριλαμβάνονται στο πακέτο του DIMCO οικογενειακού εισιτηρίου διαρκείας

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες (κλικ εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση