ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Μειωμένες τιμές εισιτηρίων μεν, χωρίς μεταγραφή δε

Όλες οι λεπτομέρειες από την σημερινή συνέντευξη Τύπου των πρασίνων

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Με το σλόγκαν «Μια ζωή μαζί σου» η Ομόνοια πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι στο συνεδριακό κέντρο του ΓΣΠ συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση των εισιτήριων διαρκείας της περιόδου 2019 - 2020. Κατά την διάρκειά της οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν μεταξύ άλλων τις μειωμένες τιμές των νέων εισιτηρίων, χωρίς ωστόσο να προχωρήσουν σε οποιοδήποτε ανακοίνωση μεταγραφής ποδοσφαιριστή.

Η μείωση στις τιμές των διαρκείας για την Ανατολική και τη Βόρεια κερκίδα ανέρχεται στο 40% εάν η έκδοσή τους γίνει διαδικτυακά και στο 33% εάν η έκδοσή τους γίνει από τα εκδοτήρια, ενώ για την Δυτική ανέρχεται στο 15% σε σχέση με τις περσινές αντίστοιχες τιμές. Αναλυτικά τις τιμές των εισιτήριων μπορείτε να τις δείτε εδώ.

Η ιστοσελίδα μας «24sports.com.cy» βρέθηκε στο χώρο και σας μετέφερε όλα όσα λέχθηκαν σε αυτήν.

Στο πάνελ της παρουσίασης βρέθηκαν ο πρόεδρος του Σωματείου, Λώρης Κυριάκου, ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας, Σωτήρης Καϊάφας, ο  Ράινερ Ράουφμαν, ο πρώτος σε συμμετοχές στην ιστορία της ομάδας, Αντρέας Κανάρης, ο διευθυντής στρατηγικού σχεδιασμού, Νίκος Χαραλαμπίδης και ο εκπρόσωπος Τύπου, Αντρέας Δημητρίου.

Νίκος Χαραλαμπίδης:

Για τον αριθμητικό στόχο που έχει τεθεί για τα εισιτήρια: «Έχει τεθεί ένας στόχος, αλλά θα μείνει εσωτερικά. Η κάρτα φιλάθλου έχει επηρεάσει την προσέλευση του κόσμου. Ελπίζουμε να παρθεί πίσω η νομοθεσία η εφαρμογή της. Δυστυχώς στην Κύπρο πρέπει να μάθουμε και για την πρόληψη, όχι μόνο για την καταστολή. Άλλες χώρες που είχαν πρόβλημα διόρθωσαν πρώτα τα γήπεδα. Πρέπει τα κέντρα αποφάσεων να δουν σοβαρά το θέμα για να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα».

Λώρης Κυριάκου:

Για το αν εξασφάλιστηκε άδεια από την πολεοδομία για το νέο γήπεδο: «Η πολεοδομία επανήλθε και ζήτησε περισσότερους χώρους πρασίνου. Η Ομόνοια απάντησε στέλνοντας τα απαραίτητα έγγραφα. Είναι δημόσιες υπηρεσίες, οπότε υπάρχουν οι γνωστές διαδικασίες. Ελπίζουμε να έχουμε καλά νεά σύντομα».

Νίκος Χαραλαμπίδης:

Για την ανακοίνωση κάποιας μεταγραφής: «Εντός των ημερών θα έχουμε ανακοινώσεις. Καταλαβαίνουμε την αγωνία του κόσμου. Λίγες μέρες ακόμη υπομονή. Δε θα κάνουμε μεταγραφές αεροδρομίου. Θέλουμε μια Ομόνοια πρωταγωνίστρια».

Σειρά πήρε η παρουσίαση των εισητήριων.

Ράινερ Ράουφμαν: «Να παρακαλέσω τον κόσμο να αφήσει τον καναπέ και να βοηθήσει την προσπάθεια που γίνεται».

Σωτήρης Καϊάφας: «Γνωρίζω πολύ καλά πως συμπεριφέρεται ο κόσμος της Ομόνοιας. Χωρίς να δει κάποια πράγματα που του αρέσουν, λυπάμαι που το λέω, δεν θα έρθει στο γήπεδο. Εύχομαι να πάνε όλα καλά».

Αντρέας Κανάρης: «Είμασταν μαθημένοι να παίζουμε με γεμάτα γήπεδα. Είναι κρίμα να παίζουν οι ποδοσφαιριστές σε άδεια γήπεδα. Για να είμαστε ειλικρινείς απογοητεύσαμε τον κόσμο, όμως είμαι αισιόδοξος ότι η Ομόνοια θα πρωταγωνιστήσει. Είμαι βέβαιος ότι με καλά αποτελέσματα ο κόσμος θα επιστρέψει».

Νίκος Χαραλαμπίδης: «Σκοπός μας είναι να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα. Σημείο αναφοράς είναι οι χαμηλές τιμές στα εισιτήρια διαρκείας. Προσπαθήσαμε όσο το δυνατό να χαμηλώσουμε τις τιμές. Ο κόσμος της Ομόνοιας προέρχεται από τις λαϊκές μάζες και το λάβαμε υπόψη αυτό αρκετά. Γίνονται όλες οι σωστές κινήσεις για να επανέλθει η Ομόνοια στους πρωταγωνιστικούς της στόχους. Μόνο ο Ομονοιάτης γνωρίζει τι πρόσφερε και συνεχίζει να προσφέρει στη ομάδα».

Λώρης Κυριάκου: «Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας και την βοήθεια που δίνεται για την προβολή της διάθεσης των εισιτήριων. Η Ομόνοια είναι το ένα και το αυτό, δεν υπάρχει διαχωρισμός. Αυτό είναι το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε στον κόσμο. Είναι η ώρα που πρέπει να είμαστε ενωμένοι για να αντιμετωπίσουμε τους αρκετούς κινδύνους που υπάρχουν, μετά και τα γεγονότα με την Primetel και το γήπεδο».

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X