ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: Βρίσκεται ήδη στην εποχή Νταμπράουσκας

Μπορεί ο Λιθουανός να κάθεται στον πάγκο επίσημα το καλοκαίρι, αλλά η μελέτη έχει αρχίσει

Παντελής Παντελή

Από χθες έγινε γνωστό ότι ο Βάλνταν Νταμπράουσκας θα είναι ο προπονητής της Ομόνοια για τη σεζόν 2024-25. Μπορεί κάποιος να πει ότι αρκετά σύντομα λήφθηκε η συγκεκριμένη απόφαση, αλλά υπάρχει λογική πίσω από την πρόσληψη του Λιθουανού τεχνικού μήνες πριν αναλάβει επίσημα τα ηνία.

Ο Γιάννης Αναστασίου γνωρίζει καλά τον Νταμπράουσκας και έκρινε ότι μπορούν να συνεγαστούν για να φτιάξουν τη... νέα Ομόνοια που θα πρωταγωνιστήσει. Όπως δήλωσε και νωρίτερα στον σταθμό μας ο εκπρόσωπος της ομάδας, Ανδρέας Δημητρίου, η πρόσληψη έγινε τώρα για να υπάρχει η άνεση του χρόνου. ώστε να προχωρήσει ο προγραμματισμός και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Λιθουανός τεχνικός θα χρησιμοποιήσει το διάστημα μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν για να αξιολογήσει το υφιστάμενο ρόστερ μαζί με τον Γιάννη Αναστασίου, αλλά και το τμήμα σκάουτινγκ και να ανιχνεύσουν τις αδυναμίες της ομάδας. Έτσι είναι λογικό να «κλειδώσουν» και κάποιοι μεταγραφικοί στόχοι και να βάλουν... μπρος για την ενίσχυση στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παράθυρο.

Η 2ετία Νταμπράουσκας…αρχίζει από τώρα! (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ) | Balla.com.cy

Επίσης είναι θετικό ο νέος τεχνικός να μελετήσει το κυπριακό πρωτάθλημα, γνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες και τα χαρακτηριστικά του, αλλά και γενικότερα το επίπεδο ποδοσφαίρου στην Κύπρο.

Επομένως, ο Νταμπράουσκας θα έρχεται τακτικά στο «Ηλίας Πούλλος», ενώ γενικότερα θα βρίσκεται δίπλα στην ομάδα μέχρι να αναλάβει επίσημα καθήκοντα. Αυτή η περίοδος μόνο ευνοϊκή μπορεί να αποδειχτεί για το «τριφύλλι», αφού ο Λιθουανός δεν θα ριχτεί στα βαθιά από νωρίς, έχοντας αρκετό χρόνο μπροστά του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση