ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γιάνσον: «Δεν υπέγραψε ο Ηλία»

Όσα ανέφερε ο Αθλητικός διευθυντής της Ομόνοιας

Στην εκπομπή της Ομόνοιας «Total Green» είναι καλεσμένος ο Γέσπερ Γιάνσον ο οποίος απάντησε για το ενδιαφέρον των «πρασίνων» για τον Μάριο Ηλία και κατά πόσο ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Λευκωσιάτικη ομάδα.

Ο Αθλητικός διευθυντής της Ομόνοιας ανάφερε χαρακτηριστικά πως ο Κύπριος φορ είναι ένας ποδοσφαιριστής που ενδιαφέρει την ομάδα καθώς συμβαδίζει με την τακτική του συλλόγου πως θέλει να έχει στο δυναμικό του τους καλύτερους Κύπριους ποδοσφαιριστές.

Παρόλα αυτά ο Σουηδός ξεκαθάρισε πως δεν έχει επέλθει καμία συμφωνία μεταξύ του Εθνικού και της Ομόνοιας και πως ο ποδοσφαιριστής δεν υπέγραψε κανένα συμβόλαιο.

Όσα ανέφερε επί του θέματος:

«Όχι δεν πήραμε τον Μάριο Ηλία, όταν παίρνουμε ποδοσφαιριστές τους ανακοινώνουμε. Δεν υπέγραψε. Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο, μίλησα για την στρατηγική, ότι πρέπει να έχουμε τους καλύτερους Κύπριους. Μέχρι τώρα όταν βλέπω το ρόστερ μας αυτό πιστεύω. Είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση ο ποδοσφαιριστής. Πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία και υπάρχουν πολλοί καλοί Κύπριοι ποδοσφαιριστές και οι ξένοι να τους συμπληρώνουν. Όπως επίσης και τα ταλέντα που θα αναπτύξουμε εμείς. Δεν ήξερα για τον Ηλία πριν έρθω, ένας καλός ποδοσφαιριστής τίποτα περισσότερο. Είμαι χαρούμενος που και ο Λοΐζου ανεβάζει απόδοση, έχουμε ένα πρότζεκτ με τη ΜΕΑΠ. Οι παίχτες μας που παίρνουν λεπτά εκεί θα μας βοηθήσουν».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση