Η Ομόνοια υποδέχεται τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ (12/9, 20:00), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και έχει ως μοναδικό στόχο να δώσει συνέχεια στις νίκες.
Ο Καμίνσκι ξεκινά κάτω από τα δοκάρια με τους Σάτκα και Κουλιμπαλί να είναι το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας. Στα άκρα ξεκινούν οι Ντουβέρν στα δεξιά και Μπάλκοβετς στα αριστερά. Οι Ανδρέου και Μάριτς αγωνίζονται ως το δίδυμο στα χαφ, με τον Τάνκοβιτς πιο μπροστά να ολοκληρώνει την τριάδα στο κέντρο. Στα εξτρέμ αγωνίζονται οι Μαγιαμπέλα και Μοντνόρ με τον Ντιονί στην γραμμή κρούσης.
Οι επιλογές του Xένινγκ Μπεργκ:
Καμίνσκι, Κουλιμπαλί, Μοντνόρ, Μάριτς, Μαγιαμπέλα, Τάνκοβιτς, Μπάλκοβετς, Σάτκα, Ανδρέου, Ντουβέρν, Ντιονί.
Στον πάγκο: Φαμπιάνο, Μιχαήλ, Ακιντόλα, Κακουλλής, Εβάντρο, Τανάσε, Μπράουερς, Σίμιτς, Οντουμπάτζο, Νεγκό, Χρίστου, Κωνσταντινίδης.




























