ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: Η βράβευση του Κωστάκη και των Happy faces

Τιμά ανθρώπους που προσφέρουν

Δυο πρόσωπα που προσφέρουν στην Ομόνοια θέλησε να αναδείξει η επίσημη ιστοσελίδα του «τριφυλλιού» με κείμενό της, καθώς ο Κριστίν, η Νικολέττα και ο Κωστάκης είναι φιγούρες που όσοι είναι θαμώνες του ΓΣΠ τις γνωρίζουν.

Διαβάστε τα σχετικά για τη βράβευσή τους από την επίσημη Ομόνοια:

«Τιμήθηκαν τα Happy Faces της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ο… αιώνιος φωτογράφος!

Η προσφορά τους στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ανεκτίμητη και πολυεπίπεδη. Οι Κριστίν και Νικολέττα βάφουν τα προσωπάκια δεκάδων παιδιών σε κάθε παιχνίδι της ομάδας μας χαρίζοντάς τους μοναδικά “πράσινα” χαμόγελα και ωραία δωράκια, ενώ ο Κωστάκης με τη φωτογραφική του μηχανή καταγράφει στιγμές από την πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ!

“Οπλισμένοι” με ανιδιοτελή αγάπη για την ΟΜΟΝΟΙΑ, μεράκι και αφοσίωση, καθημερινά βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και υπηρετούν, ο καθένας με την ιδιότητά του, αυτή τη μεγάλη Ιδέα.

Η βράβευσή τους ήρθε ως φυσιολογική εξέλιξη της δράσης τους. Η Κριστίν Κιλικίτα και η Νικολέττα Αγγελοδήμου λειτουργούν με απόλυτη επιτυχία τα τελευταία έξι χρόνια το “Happy Faces OMONOIA – Kids Club”, ενώ ο Κωστάκης Σαββίδης εδώ και περίπου 30 χρόνια είναι παρών σε κάθε παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, εντός και εκτός έδρας, επίσημο ή φιλικό και επίσης σε διάφορες άλλες δράσεις και εκδηλώσεις του Συλλόγου μας!».

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση