ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Φτάσαμε στο τέλος

Ένα σίριαλ που πέρασε από διάφορα στάδια

Ο Νταβίντ Ακιντόλα είναι μία περίπτωση που θα ήθελαν στην Ομόνοια να ξεκαθαρίσει γρήγορα, ωστόσο το συμβόλαιο που διαθέτει με την Μίντιλαντ και οι απαιτήσεις των Δανών έχουν φέρει την κατάσταση στο σημείο που βρισκόμαστε τώρα.

Ο Νιγηριανός επιθετικός δεν έπαψε ποτέ να ενδιαφέρει την Ομόνοια και παρόλο που οι πράσινοι προχώρησαν στην απόκτηση του Ερνέστ Ασάντε παρακολουθούν τις εξελίξεις με τον Ακιντόλα.

Έχουν φέρει ένα παίκτη για να καλύψουν το κενό που υπήρχε και αν προχωρήσει του Ακιντόλα, τότε θα είναι μία επιπλέον κίνηση που θα δώσει περισσότερο βάθος και ποιότητα στην ομάδα.

Ο 24χρονος επιθετικός αυτή την στιγμή βρίσκεται στην Μίντιλαντ, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα έχει θέση στο ρόστερ της ομάδας. Γι’ αυτό η Ομόνοια θα κάνει μία τελευταία προσπάθεια, όπως λένε οι τελευταίες πληροφορίες, ελπίζοντας ότι θα πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Όπως και να ‘χει, με την μεταγραφική περίοδο να τελειώνει στις 15 Σεπτεμβρίου, το σίριαλ του Νταβίντ Ακιντόλα έφτασε στο τέλος του. Αυτή την στιγμή όμως δεν μπορούμε να αναφέρουμε με βεβαιότητα το τελικό αποτέλεσμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Ατρόμητη…

Ατρόμητη…

Η Ομόνοια βγάζει ποιότητα και αυτοπεποίθηση στην Ευρώπη
Πέτρος Παπαγιώργης
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ
X