ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Φουλάρουν για τους επόμενους

Σε προχωρημένες επαφές με τρεις ποδοσφαιριστές

Μετά την απόκτηση του Μπεζούς στην Ομόνοια ετοιμάζονται για τις επόμενες μεταγραφικές τους προσθήκες, έτσι ώστε να κλείσουν όλες οι εκκρεμότητες που υπάρχουν στο ρόστερ της ομάδας.

Όπως είναι γνωστό, το μεταγραφικό πλάνο των κυπελλούχων προβλέπει την απόκτηση μέσου box to box, αριστερού μπακ και επιθετικού. Οι ιθύνοντες του τριφυλλιού έχουν καταλήξει σε τρεις συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές με τους οποίους βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές και ανά πάσα στιγμή μπορεί να υπάρξει κατάληξη. Τα ονόματα των συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών δεν έχουν διαρρεύσει, με τους «πράσινους» να κινούνται με μυστικότητα για την ολοκλήρωση των συγκεκριμένων προσθηκών.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές με τους οποίους βρίσκεται σε συζητήσεις η Ομόνοια, αποτελούν τις πρώτες επιλογές για την κάθε θέση. Ωστόσο, οι «πράσινοι» έχουν έτοιμες εναλλακτικές σε περίπτωση που δεν προχωρήσει κάποια εξ αυτών για διάφορους λόγους.

Παράλληλα, στα υπόψη βρίσκεται πάντα και Λοβέρα. Το ενδιαφέρον των κυπελλούχων για τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό συνεχίζει να υφίσταται, ωστόσο οι «πράσινοι» προχωράνε κανονικά στην ολοκλήρωση των μεταγραφικών τους προτεραιοτήτων.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση