ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
11° Λευκωσία,
08 Δεκεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Ομόνοια: «Φίλοι» και «εχθροί» κατά του Μπεργκ

Ξεσπαθώνουν κατά του Νορβηγού διαδικτυακά και όχι μόνο

Δεν χρειαζόταν και πολύ. Λίγο οι απογοητευμένοι οπαδοί της ίδια του της ομάδας, λίγο οι αντίπαλοι της Ομόνοιας που φέτος άκουσαν και διάβασαν για τα επιτεύγματα του Νορβηγού και των παικτών του, βρήκαν την ευκαιρία και με τη νέα συνεχόμενη αποτυχία ξεσπάθωσαν.

Κάποιους τους φταίει γιατί δεν παίζει ο Μαυρίας, κάποιους άλλους ο Ντουρίς που δεν σκοράρει ούτε από μισό μέτρο, κάποιων άλλων οι αλλαγές που γίνονται ή δεν γίνονται, κάποιους ο μεταγραφικός σχεδιασμός που μοιάζει αποτυχημένος….οι απόψεις των Ομονοιατών ποικίλουν ως προς την κακή πορεία που έχει η ομάδα στο σημείο που μέχρι στιγμής έχουμε φτάσει. Βέβαια δεν είναι και λίγοι, που θεωρούν ως μεγαλύτερο υπεύθυνο τον ίδιο το Χένινγκ Μπεργκ και άμα τους δινόταν η ευκαιρία δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα να τον στείλουν από κει που ήρθε.

Στο στόχαστρο των αντιπάλων του τριφυλλιού βρίσκεται επίσης ο Νορβηγός καθώς πολλοί εξ αυτών με σχόλια, ποσταρίσματα, κρίνουν ότι ο συγκεκριμένος προπονητής είναι υπερεκτιμημένος, ειρωνεύονται το πολυδιαφημισμένο πρότζεκτ με τους νεαρούς παίκτες, σχολιάζουν την τάση του να παραπονιέται μετά από κάθε ματς για τα διαιτητικά λάθη, ενώ δεν έχουν κανένα ενδοιασμό να χαρακτηρίσουν τις επιτυχίες της Ομόνοιας, αποτέλεσμα τύχης και συμπτώσεων.

Το όλο σκηνικό μόνο τυχαίο δεν είναι, νοουμένου ότι όντως ο Μπεργκ θεωρείται δικαίως ή αδίκως το μεγαλύτερο όπλο της Ομόνοιας συνεπώς μοιάζει απολύτως λογικό ότι άπαντες σχολιάζουν, θέτοντας στο στόχαστρο της κριτικής τον άνθρωπο που αναγέννησε την Ομόνοια.

Υπερβολικά μεν κάποια σχόλια, κάποια όντως εκτός πραγματικότητας, κάποια γεμάτα αντιπαλότητα και εχθρότητας και κάποια πολύ λίγα, προσπαθούν να επικεντρωθούν στο φετινό λάθος της Ομόνοιας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση