ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Έτσι προέκυψε το «διαζύγιο» με Παπαδάκη!

Ο λόγος που δεν επήλθε συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές

Αιφνιδίασε η ανάρτηση του Λεωνίδα Παπαδάκη το βράδυ της Κυριακής στα ΜΚΔ, όπου γνωστοποιούσε τον τερματισμό της συνεργασίας του με την Ομόνοια.

Από τη στιγμή που υπήρχε απόλυτη ικανοποίηση για την δουλειά του Ελλαδίτη προπονητή φυσικής κατάστασης, θεωρείτο δεδομένη κατά κάποιο τρόπο, η συνέχιση της συνεργασίας των δυο πλευρών. Τα πράγματα όμως εξελίχθηκαν διαφορετικά με αποτέλεσμα να προκύψει «διαζύγιο». Ο κύριος λόγος, για την μη ανανέωση του συμβολαίου του κ. Παπαδάκη με το «τριφύλλι», όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας 24sports, έχει να κάνει με το οικονομικό.

Η Ομόνοια έκανε πρόταση στον Ελλαδίτη γυμναστή, η οποία προνοούσε συμβόλαιο συνεργασίας με αυξημένες οικονομικές απολαβές. Ο ίδιος έκανε την αντιπρόταση του, η οποία περιλάμβανε, ένα πολύ μεγαλύτερο ποσό, από αυτό που του είχε προταθεί από τους «πράσινους», με αποτέλεσμα να απορριφθεί από τη διοίκηση και τα πράγματα να οδηγήσουν στον τερματισμό της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Στην Ομόνοια έχουν τεθεί συγκεκριμένα οικονομικά πλαίσια με βάση τα οποία θα πορευθούν σε σχέση με τον προγραμματισμό και αρχή τους είναι να μην ξεφύγουν από αυτά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση