ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: Έρχονται εξελίξεις για Ρέιχνταλ και αθλητικό διευθυντή (τι ισχύει με Σίμο)

Αξιολογήθηκαν κάποια ονόματα πιθανών αντικαταστατών του Νορβηγού ενώ παράλληλα τρέχουν οι διεργασίες για την πρόσληψη νέου αθλητικού διευθυντή

Ανδρέας Βιολάρης

Ανδρέας Βιολάρης

Στις πρόσφατες τοποθετήσεις του ο Σταύρος Παπασταύρου έδωσε το στίγμα των προθέσεών για το πως θα κινηθεί τους επόμενους μήνες, με στόχο να μην επαναληφθούν τα λάθη των προηγούμενων 2-3 χρόνων και η Ομόνοια να παρουσιαστεί πιο ανταγωνιστική την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο πρόεδρος των «πρασίνων» προανήγγειλε αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά και προσώπων και η αρχή έγινε με την απόλυση του αθλητικού διευθυντή, Γέσπερ Γιάνσον, ενώ κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας έγινε γνωστό πως υπέβαλε την παραίτησή του το μέλος του ΔΣ, Νίκος Χαραλαμπίδης.

Η αναδιοργάνωση όμως δεν σταματά εδώ καθώς το επόμενο διάστημα θα προκύψουν κι άλλες ανακατατάξεις ή και αποχωρήσεις. Μία από τις αλλαγές που πολύ πιθανόν να προκύψουν είναι στην τεχνική ηγεσία. Ο προβληματισμός για τον Τσεντίλ Ρείχνταλ όχι απλά υφίσταται, αλλά από εβδομάδα σε εβδομάδα μεγαλώνει.

Το γεγονός μάλιστα ότι η διοίκηση έχει αξιολογήσει κάποια ονόματα πιθανών αντικαταστατών του Νορβηγού, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι είναι θέμα χρόνου η απόλυσή του.

Παράλληλα, τρέχουν οι διεργασίες για την πρόσληψη νέου αθλητικού διευθυντή και στο τραπέζι υπάρχουν 2-3 ονόματα και δεν αποκλείεται οι τελικές εξελίξεις να προκύψουν λίγο πιο νωρίς από ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί. Ένα πιθανό σενάριο είναι ο διάδοχος του Γιάνσον να έχει τον τελευταίο λόγο για τον νέο προπονητή (ή έστω να δώσει τη συγκατάθεσή του), κάτι που ενδεχομένως μπορεί να οδηγήσει στη λύση υπηρεσιακού τεχνικού μέχρι το τέλος της σεζόν ή μέχρι την άφιξη του προπονητή που θα οδηγήσει την Ομόνοια στην επόμενη σεζόν.

Οι αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος επηρεάζουν άμεσα και τον Σίμο Ταραπουλούζη. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως μετά τις τελευταίες ενέργειες του κ. Παπασταύρου έχουν διαφοροποιηθεί οι αρμοδιότητες του επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ (όπως και κάποιων άλλων προσώπων που είναι κοντά στην ομάδα).

Τη ίδια ώρα, γίνεται προσπάθεια να μείνει ανεπηρέαστη η ομάδα από τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες εβδομάδες και συγκεντρωμένη στον στόχο της εξασφάλισης ευρωπαϊκού εισιτηρίου μέσω πρωταθλήματος και της κατάκτησης του κυπέλλου.

Αγωνιστικά, σήμερα ξεκινά η προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι με Άρη. Παίζει την Κυριακή και χάνει το επόμενο παιχνίδι κόντρα στην Ανόρθωση ο Λανγκ λόγω καρτών. Επιστρέφει από τιμωρία ο Μάθιους ενώ σήμερα αναμένεται να στην Κύπρο και ο Ουζόχο. Όσον αφορά τον Νικόλα Παναγιώτου, ο τραυματισμός του αποδείχθηκε επιπόλαιος και θα είναι στη διάθεση της τεχνική ηγεσίας για τον αγώνα της Κυριακής. Μοναδικό ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του Σίμιτς. Εκτός αποστολής θα είναι και αυτή την εβδομάδα οι Μπασιρού και Ψαλτης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση