ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Έρχεται και το παίρνει πάνω του

Ανησυχεί....προβληματίζεται...δεν υιοθετεί όμως λύσεις τυπου Berg out ο ισχυρός άνδρας των «πρασίνων»

Χάρης Χαρίτωνος

Εν μέσω της μεγάλης αγωνιστικής κρίσης που μαστίζει την ομάδα εδώ και μερικές εβδομάδες, ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής εταιρείας της Ομόνοιας Σταύρος Παπασταύρου δίνει δυναμικό παρών και παίρνει την κατάσταση στα χέρια του.

Ο πρόεδρος της εταιρείας της Ομόνοιας θα αφιχθεί στο νησί μας εντός των ημερών για να παρακολουθήσει διά ζώσης τα παιχνίδια που ακολουθούν με ΠΑΟΚ και ΑΠΟΕΛ την ερχόμενη Πέμπτη και Δευτέρα, αντίστοιχα, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας.

Παράλληλα, θα έχει πολλές επαφές με τους στενούς του συνεργάτες για την κατάσταση, στην οποία έχουν περιέλθει οι «πράσινοι», μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα, κυρίως στο πρωτάθλημα.

Αν και ζει μόνιμα στις ΗΠΑ, γνωρίζει άριστα για ότι συμβαίνει στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Ομόνοιας. Ανησυχεί και προβληματίζεται για τα τελευταία γεγονότα, όμως δεν υιοθετεί σε καμιά περίπτωση τις «φωνές» και τις ακραίες θέσεις των οπαδών της ομάδας στα social media για απομάκρυνση του Χένινγκ Μπεργκ από την τεχνική ηγεσία.

Ήδη, σήμερα και χθες το βράδυ βρισκόταν σε συνεχή επικοινωνία με τον διευθυντή ποδοσφαίρου Νεόφυτο Λάρκου, μετά την ισοπαλία με τον Ερμή, κάτι που θα γίνει και με την άφιξη του. Ο ίδιος μοιάζει έτοιμος να κάνει ό,τι  χρειαστεί για να επανέλθει η Ομόνοια στον δρόμο των επιτυχιών. Τόσο στο μεταγραφικό επίπεδο, όσο και σε άλλους τομείς.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Χάρης Χαρίτωνος

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση