ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
14° Λευκωσία,
01 Δεκεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Ομόνοια: Επίσκεψη στα Ακουστικά κέντρα Οικονόμου

Η ενημέρωση από τους «πράσινους»

Για την επίσκεψη στα Ακουστικά Κέντρα Οικονόμου, ενημερώνει η Ομόνοια.

Αναλυτικά:

Με μεγάλη χαρά επισκεφθήκαμε τα κεντρικά γραφεία του χορηγού μας, της εταιρίας Ακουστικά Κέντρα Οικονόμου και διαπιστώσαμε την οργάνωση, τον επαγγελματισμό και τον ζήλο με τον οποίο εργάζεται ώστε να είναι σε θέση να προσφέρει στο κοινό υψηλής ποιότητας υπηρεσίες Ακοής.

Ο ιδιοκτήτης κ. Ηλίας Οικονόμου μας ενημέρωσε σχετικά με την Εταιρεία και τα καταστήματα που διατηρεί σε όλη την Κύπρο, μας εξήγησε τι είναι το ακουστικό βαρηκοΐας, τη μεθοδολογία που ακολουθούν, ενώ αναφέρθηκε εκτενώς και στη συνεργασία με την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ο Ακουολόγος, Κωνσταντίνος Αβρααμίδης αναφέρθηκε στην χρησιμότητα του επάγγελματός του και μας έδωσε ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την απώλεια ακοής, τη βαρηκοΐα και γενικά το πώς μπορεί κάποιος να προσέξει την ακοή του.

Παρακολουθήστε στο βίντεο του OFC TV την επίσκεψή μας στα Ακουστικά Κέντρα Οικονόμου και την ενδιαφέρουσα συνομιλία που είχαμε με τον κ. Οικονόμου και τον κ. Αβρααμίδη.

Ιστοσελίδα: www.hearingaids.com.cy

Facebook: Ακουστικά Κέντρα Οικονόμου/Economou Hearing Centres

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/kf34hlujwPw" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Μπρρρρρ!!!

Μπρρρρρ!!!

Περιμένουμε οι «πιστοί» την απόφαση ή έστω μια τοποθέτηση από το κονκλάβιο της ΚΟΠ
Χρήστος Ζαβός
 |  ΑΠΟΕΛ