ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Επιμένει για Ακιντόλα ο Μπέργκ

Θέλει τον Νιγηριανό και μάλιστα πολύ

24sports team

info@24sports.com.cy

Εδώ και λίγες μέρες είναι γεγονός πως η περίπτωση Ακιντόλα φαίνεται να δυσκολεύει για την Ομόνοια και γι’ αυτό ο Νεόφυτος Λάρκου ψάχνει και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που μπορούν να αγωνιστούν στα άκρα. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι «Πράσινοι» εγκαταλείπουν τον Νιγηριανό.

Αντίθετα ο Χένινγκ Μπεργκ ο οποίος και έχει άριστη άποψη για τον Ακιντόλα (όπως εξάλλου και ο Νεόφυτος Λάρκους) επιμένει στην απόκτηση του. Ασφαλώς αναγνωρίζει τις δυσκολίες που υπάρχουν, αλλά παρουσιάζεται έτοιμος να τραβήξει το θέμα ως εκεί που πάει.

Θεωρεί πως με τον Ακιντόλα η ομάδα αποκτά μεγάλη δυναμική (και όχι άδικα), και πως μπορεί να αποτελέσει ποδοσφαιριστή σημείο αναφοράς για τη νέα σεζόν.

Πρακτικά βέβαια η απόσταση που χωρίζει την Μίντιλαντ με την Ομόνοια τη δεδομένη στιγμή είναι σημαντική, και οι Δανοί ψάχνουν μια πιο υψηλή προσφορά ώστε να δώσουν τον Νιηγριανό ποδοσφαιριστή.

Όσο όμως περνά ο καιρός και η Μίντιλαντ δεν βρίσκει το ποσό που θέλει, δεν αποκλείεται να ρίξει τις απαιτήσεις της. Σε αυτό εξάλλου ποντάρει και ο Χένινγκ Μπεργκ.

Κάθε μέρα πάντως που περνά φαίνεται να κάνει πιο δύσκολη την περίπτωση Ακιντόλα, όμως σε ένα τέτοιο μεταγραφικό παράθυρο και με τα δεδομένα που έχει διαμορφώσει η πανδημία του κορωνοϊού, το πάντα μπορεί να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Μέτωπο κατά Αργυρού

Μέτωπο κατά Αργυρού

Προκύπτουν αντιδράσεις από ομάδες για την πρόθεση της ΚΟΠ να τον τοποθετήσει στο πόστο του εκπαιδευτή
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ
Ξέμπαρκοι...

Ξέμπαρκοι...

Έληξε ο δανεισμός τους, αλλά για την ώρα δεν μπορούν να ενσωματωθούν στις προπονήσεις των ομάδων τους
24sports team
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ
X