ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Εννιά εκατομμύρια και βλέπουμε

Αυτό το ποσό ενδέχεται να αυξηθεί στη συνέχεια

Σάββας Λαζανιάς

Στο Γιουρόπα Λιγκ θα συνεχιστεί το φετινό ευρωπαϊκό οδοιπορικό της Ομόνοιας μετά τον αποκλεισμό στα πλείφ οφ του Τσάμπιονς Λιγκ από τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Η ομάδα της Λευκωσίας θα τοποθετηθεί στο τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας και την ερχόμενη Παρασκευή θα μάθει τους τρεις αντιπάλους που θα έχει στον όμιλό της.

Από το μέχρι τώρα ευρωπαϊκό τους ταξίδι οι «πράσινοι» έχουν εξασφαλίσει ένα ποσό λίγο πάνω από τα 9 εκατομμύρια ευρώ και συγκεκριμένα 9.060.000. Πρόκειται για μπόνους πέντε εκατομμυρίων για τη συμμετοχή της στα πλέι οφ του CL και μπόνους 2.92 εκατομμυρίων για τη συμμετοχή της στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, συν 1.140.000 για την παρουσία της στους τρεις πρώτους προκριματικούς γύρους του Τσάμπιονς λιγκ.

Αυτό το νούμερο αναμένεται να αυξηθεί καθώς δεν υπολογίσαμε στο πιο πάνω ποσό το marketpool, τα ενδεχόμενα μπόνους από τη βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας στους ομίλους και τα έσοδα από την πώληση αναμνηστικών προϊόντων του Γιουρόπα Λιγκ.

Στη φάση των ομίλων, για κάθε νίκη οι ομάδες θα παίρνουν 570.000 ευρώ και για κάθες ισοπαλία 190.000 ευρώ.

Οι ομάδες που θα τερματίσουν πρώτες στον όμιλο τους θα πάρουν από 1 εκατομμύριο ευρώ και οι ομάδες που θα τερματίσουν στη δεύτερη θέση, θα πάρουν από μισό εκατομμύριο ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X