ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Με την κόκκινη στα πρώτα

Ενημέρωση για την φανέλα

Η Ομόνοια ενημερώνει τον κόσμο για τις επίσημες εμφανίσεις και γιατί θα αγωνιστεί με την κόκκινη φανέλα στους πρώτους αγώνες.

Η ανακοίνωση:

Ενημερώνουμε τον κόσμο μας πως λόγω της κατάστασης με την Παγκόσμια Πανδημία έχει σημειωθεί καθυστέρηση στις διαδικασίες που αφορούν την 1η και 2η επίσημη αγωνιστική εμφάνιση της σεζόν 2020-21 και κατά συνέπεια δεν θα μπορέσουμε να τις παραλάβουμε πριν τα πρώτα επίσημα παιχνίδια παρά τις προσπάθειες που έγιναν.

Ως εκ τούτου, η ομάδα μας θα αγωνιστεί στα πρώτα επίσημα παιχνίδια της νέας αγωνιστικής περιόδου με την 3η (κόκκινη) και 4η (λαχανί) επίσημη εμφάνιση. Εκτιμούμε πως την 1η (πράσινη) και 2η (άσπρη) επίσημη εμφάνιση θα τις παραλάβουμε εντός Σεπτεμβρίου και άμεσα θα χρησιμοποιηθούν στους επίσημους αγώνες και θα τεθούν στη διάθεση του κόσμου μας.

Υπενθυμίζουμε πως έχει ήδη παρουσιαστεί η 1η επίσημη αγωνιστική μας εμφάνιση, πάνω στην οποία ξεχωρίζει το μεγάλο και επιβλητικό τριφύλλι, αλλά και τα ονόματα φιλάθλων και υποστηρικτών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, όπως και τα ονόματα φιλάθλων μας που δυστυχώς δεν βρίσκονται σήμερα μαζί μας και παρακολουθούν την αγαπημένη μας ομάδα από ψηλά!

Ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗ!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X