ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: Έναρξη χορηγικής συνεργασίας με Match-Prime Liquidity

Ενημέρωση από τους «πράσινους»

Η Ομόνοια ανακοίνωσε την έναρξη της χορηγικής της συνεργασίας με την Match-Prime Liquidity.

Αναλυτικά:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της χορηγικής μας συνεργασίας με την Match-Prime Liquidity.

Το λογότυπο της Match-Prime Liquidity θα βρίσκεται στο μανίκι της επίσημης αγωνιστικής εμφάνισης της ομάδας μας στις εγχώριες και Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η Match-Prime Liquidity είναι κυπριακή επενδυτική εταιρεία, αδειοδοτημένη από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου, που παρέχει στους πελάτες της ολοκληρωμένες λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του καθενός ξεχωριστά, αλλά και ασφάλεια για τις επιχειρήσεις τους. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην Κύπρο την τελευταία τριετία και μεγαλώνει διαρκώς ως προς τον όγκο των δραστηριοτήτων της και στον αριθμό των επαγγελματιών που εργοδοτεί, επεκτείνοντας τις δραστηριότητές της και εκτός Κύπρου.

Ιστοσελίδα: https://match-prime.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22283790

Αρχή μας είναι να αναζητούμε συνεργάτες που να έχουν ηγετική παρουσία στον κλάδο που δραστηριοποιούνται και να διαθέτουν αξιοπιστία, συνέπεια και κύρος. Η Match-Prime Liquidity απέδειξε ότι την χαρακτηρίζουν αυτά τα στοιχεία. Καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη της συμφωνίας έπαιξε το γεγονός πως η εταιρία απέδειξε τη μεγάλη της επιθυμία και την αποφασιστικότητά της για να ενταχθεί στην οικογένεια των χορηγών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και κατάφερε άμεσα να μας κερδίσει με τον σεβασμό και την αναγνώριση που επέδειξε προς την ΟΜΟΝΟΙΑ και τον κόσμο της.

Ευχαριστούμε θερμά τη Match-Prime Liquidity για τη συνεργασία. Σήμερα κάνουμε απλά την αρχή. Είμαστε βέβαιοι πως μας περιμένει ένα μακρύ και επιτυχημένο ταξίδι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση