ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Δύο, μια ή καμία

Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για το μεταγραφικό σχεδιασμό

24sports team

info@24sports.com.cy

Γύρω στις 38 ώρες έχουν απομείνει έως ότου ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος και άπαντες βρίσκονται στη πρίζα. Μιλώντας όμως για την Ομόνοια, δεν έχει κλείσει κανένα μέτωπο μεταγραφικό αφού οι ίδιοι είναι διατεθειμένοι να περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή για να ολοκληρώσουν ακόμη και δύο μεταγραφές!!

Οι στόχοι έχουν εντοπιστεί, οι βολιδοσκοπήσεις επίσης, οι τελικές όμως διαπραγματεύσεις καθόλου. Εξ’ όσων μαθαίνουμε όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά. Ουσιαστικά τρία είναι τα πιθανά κεφάλαια για να κλείσει ο προγραμματισμός.

Είτε που θα γίνουν δύο ακόμη μεταγραφές χαφ και μεσοεπιθετικού, είτε θα κάνουν μια ανάλογα με το ποιον θα συμφωνήσουν, είτε ακόμη και καμία. Όλα θα εξαρτηθούν από τις περιπτώσεις που τους απασχολούν και το οικονομικό κομμάτι.

Άμα δηλαδή, τα βρουν με τον όποιο στόχο τότε θα προχωρήσουν στην υλοποίηση της μεταγραφής. Αν όχι, οι της Ομόνοιας θα πάνε μέχρι τον Ιανουάριο με δύο κενές θέσεις στην λίστα των ξένων/κοινοτικών.

Οι επόμενες ώρες εκ των δεδομένων είναι καθοριστικές και απομένει να δούμε τον επίλογο της μεταγραφικής περιόδου των πρασίνων που ήταν μεν ενδιαφέρουσα απ’ όλες τις απόψεις.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X