ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Δυο ερωτηματικά

Τα σενάρια για την ενδεκάδα ενόψει Ανόρθωσης

24sports team

info@24sports.com.cy

Αντίστροφα για τον αυριανό (04/03, 20:30) εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ανόρθωση μετράνε στην Ομόνοια. Ο Γιάννης Αναστασίου γνωρίζει πολύ καλά πως σε περίπτωση νίκης θα πλησιάσει δεδομένα έναν εκ των Άρη (2η θέση) ή ΑΕΚ (3η θέση), οι οποίοι αναμετρούνται μεταξύ τους κι αυτό εννοείται ότι αποτελεί επιπρόσθετο κίνητρο.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, σημειώνεται πως ο Ελαδίτης τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Λανγκ, την ίδια ώρα που οι Μπασιρού και Σίμιτς προπονούνται κανονικά.

Αναφορικά με το πως αναμένεται να παραταχθεί το «τριφύλλι», αν και δεν έχουμε ξεκάθαρη εικόνα των προτιμήσεων του 50χρονου τεχνικού (είναι πολύ μικρό το διάστημα που βρίσκεται στο «Ηλίας Πούλλος»), εκτιμούμε ότι δεν θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές, σε σχέση με τα προηγούμενα δυο ματς. Πιο συγκεκριμένα, τα μεγαλύτερα ερωτηματικά αφορούν το αριστερό της άμυνας, αλλά και το δεξί φτερό της επίθεσης, με τις υπόλοιπες θέσεις να φαντάζουν ως «κλειδωμένες».

Ο Χαμάς αγωνίστηκε στη φυσική του θέση απέναντι στην ΑΕΖ, όμως κόντρα στον Άρη, που ήταν σαφώς πιο απαιτητικός αγώνας, επιλέχθηκε ο Μαρκίνιος. Αυτό από μόνο του δίνει προβάδισμα στον Βραζιλιάνο, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν αποκλείεται όπως ο Βελγομαροκινός μπακ διατηρηθεί στους πρώτους έντεκα.

Σχετικά με τη θέση του δεξιού εξτρέμ, στα πρώτα δυο παιχνίδια του κ. Αναστασίου στον πάγκο των «πρασίνων» φανέλα βασικού πήρε ο Αλιούμ, ωστόσο το γεγονός πως ο Σίμιτς υπολογίζεται κανονικά… ίσως φέρει αλλαγή στο πλάνο. Να προσθέσουμε πάντως ότι επιλογή για τη συγκεκριμένη θέση αποτελούν επίσης οι Ζαχαρίου (τελευταία συμμετοχή στις 7 Ιανουαρίου) και Οζλέρ, ενώ υπενθυμίζουμε πως επί Ρέκνταλ είχε αγωνιστεί εκεί κι ο Φράνσον.

Σε κάθε περίπτωση η τελική απόφαση για την αρχική ενδεκάδα ανήκει στον Ελλαδίτη προπονητή και μένει να δούμε ποιες απαντήσεις θα δώσει στα πιο πάνω ερωτήματα και κατά πόσο προχωρήσει σε κινήσεις έκπληξη.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση