ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: Δημόσια ακρόαση για το «Ηλίας Πούλλος»

Σήμερα στις 11 το πρωί στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου ΓΣΠ

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Μετά από δύο αναβολές, θα γίνει τελικά στις 26/02 η Δημόσια ακρόαση για σκοπούς εξέτασης της αίτησης της Ομόνοιας για χορήγηση πολεοδομικής άδειας για το «Ηλίας Πούλλος».

Υπενθυμίζουμε ότι το όραμα της διοίκησης της Ομόνοιας για γενικό «λίφτινγκ» του «Ηλίας Πούλλος» δεν έμεινε στη θεωρία. Εκδηλώθηκε έμπρακτα με την κατάθεση αίτησης στην πολεοδομία, η οποία συνοδεύτηκε με όλα τα απαραίτητα έγγραφα. Η αίτηση υποβλήθηκε στις 14 Μαρτίου του 2019, όμως έκτοτε το θέμα μπλέχτηκε στις δαιδαλωδεις διαδικασίες των κρατικών υπηρεσιών.

Ενώ όλα έδειχναν ότι η εξασφάλιση πολεοδομικής άδειας μπήκε στην τελική ευθεία, παρατηρήθηκε νέα καθυστέρηση, αφού η δημόσια ακρόαση του Συμβουλίου Μελέτης Παρεκκλίσεων για εξέταση της αίτησης της Ομόνοιας αναβλήθηκε δύο φορές.

Υπενθυμίζουμε ότι η δημόσια ακρόαση ορίστηκε εκ πρώτης για τις 30 Οκτωβρίου, όμως μετατέθηκε για την περασμένη Παρασκευή 13 Νοεμβρίου. Τα τελευταία διατάγματα του Υπουργείου Υγείας για αντιμετώπιση της πανδημίας οδήγησαν σε νέα αναβολή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε στις 17.2.21 «Η Δημόσια Ακρόαση είναι μια διαδικασια ανοικτή για το κοινό και θα πραγματοποιηθεί κατόπιν ειδικής έγκρισης του Υπουργού Υγείας, την Παρασκευή 26/02/2021, η ώρα 11.00 π.μ., στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου ΓΣΠ όπου θα τηρηθούν όλες οι οδηγίες του σχετικού υγειονομικού πρωτοκόλλου, για σκοπούς αποφυγής της εξάπλωσης της νόσου COVID-19. Σημειώνεται ότι, στις 10.15 π.μ., θα προηγηθεί επίσκεψη στον χώρο της ανάπτυξης».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Πέτρος Παπαγιώργης

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση