ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: Δημητρίου για Ηλία και ιδιόκτητο γήπεδο

Μίλησε για όλους και για όλα στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου του τριφυλλιού

Για όλα τα θέματα που αφορούν την Ομόνοια μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους ο εκπρόσωπος Τύπου του τριφυλλιού, Ανδρέας Δημητρίου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την αλλαγή της επικοινωνιακής πολιτικής: «Έχουμε αποφασίσει να διαφοροποιήσουμε τον τρόπο επικοινωνίας με τον κόσμο. Θα έχουμε τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες που θα χρησιμοποιούμε για να επικοινωνούμε με τον κόσμο. Η μια αφορά την καθημερινότητα της ομάδας, περίπου μια φορά τη βδομάδα να συζητάμε τα νέα της ομάδας. Μια φορά τον μήνα θα γίνονται τοποθετήσεις με τον βραχυπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο σχεδιασμό της ομάδας. Κάθε εξάμηνο θα έχουμε ένα απολογισμό από τον πρόεδρο ή από τον αναπληρωτή πρόεδρο. Και βεβαίως θα υπάρχουν και οι έκτακτες παρεμβάσεις εκεί όπου θα κρίνουμε ότι είναι απαραίτητο να τοποθετηθούμε».

Αν έχει κάποια πληροφόρηση για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος: «Δεν έχουμε κάποια περισσότερη πληροφόρηση. Ευχόμαστε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Ευχόμαστε να βρεθεί η λύση και να επιστρέψουμε στα γήπεδο. Αυτές οι ενέργειες δεν σταματούν γιατί δεν εξιχνιάζονται. Πλέον η ευθύνη είναι να αρχίσουν να εξιχνιάζονται οι υποθέσεις».

Για την υπόθεση που έκανε η Ομόνοια στην καταδικαστική ανακοίνωση για τον εμπρησμό του αυτοκινήτου της μητέρας του Μενέλαου Αντωνίου: «Εάν συνδέεται με το ποδόσφαιρο, ίσως να έγινε αυτή η επίθεση γιατί αρνήθηκε να κάνει κάτι».

Για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας: «Αυτό που η διοίκηση θέλει από την ομάδα είναι να σταθεροποιηθεί σε υψηλά επίπεδα απόδοσης. Ευχόμαστε να το βλέπουμε αυτό καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Έχουμε δυο συνεχόμενα παιχνίδια που η ομάδα είχε θετικό πρόσημο. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε την ΑΕΛ. Από εκεί και πέρα έχουμε τον Άρη τη Δευτέρα και η προσοχή μας είναι εκεί».

Για τις απουσίες που θα έχει στο ντέρμπι της Δευτέρας με τον Άρη: «Είναι δεδομένες οι απουσίες των Μπασιρού, Σίμιτς και Σιπριανό. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα».

Για τον Φράνσον: «Από πλευράς φυσικής κατάστασης είναι έτοιμος. Αυτό που του λείπει είναι οι αγώνες. Είναι θέμα του προπονητή το ποιους παίκτες αποφασίζει να χρησιμοποιήσει».

Για τον Άμο: «Αποφεύγουμε να προσδιορίσουμε το πότε θα είναι έτοιμος. Το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι ευδιάκριτη η βελτίωση του όσο αφορά τη φυσική κατάσταση. Ευχόμαστε να συνεχίσει με αυτό το ρυθμό».

Για τον Μάριο Ηλία: «Ο Μάριος Ηλία ενδιαφέρει την Ομόνοια. Έχουμε υποβάλει μια πολύ καλή πρόταση στον Εθνικό και αυτή τη στιγμή αναμένουμε την τελική απάντηση. Με τον Μάριο Ηλία έχουμε συμφωνήσει τους όρους της μεταξύ μας συνεργασίας. Η πρόταση είναι πολύ καλή και δίκαιη και για τις δυο πλευρές. Ευχόμαστε όσο πιο σύντομα να ολοκληρωθεί το θέμα».

Αν θα γίνει κίνηση για άλλο επιθετικό σε περίπτωση που δεν προχωρήσει του Ηλία: «Δεν θέλω να προκαταλάβω το οτιδήποτε. Ας το αφήσουμε ως εδώ».

Για το τμήμα σκάουτινγκ: «Έχουμε προχωρήσει σε ενίσχυση του τμήματος σκάουτινγκ, αυξήσαμε τον αριθμό των σκάουτερ».

Αν μπορεί η Ομόνοια να χτυπήσει τον τίτλο με αυτό το ρόστερ: «Η διοίκηση θέλει να δει την ομάδα να διεκδικεί τους τίτλους μέχρι το τέλος. Από εκεί και πέρα υπάρχουν τα αρμόδια άτομα που διαχειρίζονται τα θέματα του ρόστερ. Βεβαίως πιστεύουμε στην ομάδα».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του Φαμπιάνο: «Είναι ένας διάλογος που βρίσκεται σε εξέλιξη. Η επιθυμία μας είναι ότι για όσο θέλει ο ίδιος να αγωνίζεται, να φοράει το τριφύλλι στο στήθος».

Για το ιδιόκτητο γήπεδο: «Προχωράμε σύμφωνα με τα όσα είχε πει ο πρόεδρος. Οι ενέργειες γίνονται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Υπάρχει αποφασιστικότητα από τη διοίκηση να ολοκληρωθεί αυτό το έργο».

Για τον Εράκοβιτς: «Ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης στη Σερβία. Πάει πολύ καλά η αποκατάσταση. Εάν θα εγγραφεί τώρα ή τον Γενάρη, δεν είμαι σε θέση αυτή τη στιγμή να σας το αναφέρω».

 *Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση