ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Δικαιούται να ελπίζει για εκτόξευση!

Όλα τα σενάρια για τα προκριματικά του Champions League

Όσο κυλά ο χρόνος, όλο και προκύπτει αύξηση πιθανοτήτων το σενάριο που έφεραν στο φως οι «Times» για τα προκριματικά των κυπέλλων Ευρώπης για το 2020-21.

Αυξάνονται οι πιθανότητες να γίνουν μονά ματς σε ουδέτερα γήπεδα κάτι για το οποίο οι ομοσπονδίες έχουν ήδη ανεπίσημα λάβει γνώση

Ο χρόνος πιέζει για αποφάσεις και η αβεβαιότητα κάνει ζημιά την οποία στην UEFA αντιλαμβάνονται και προσπαθούν να βρουν τις λύσεις. Για το 2019-20, υπάρχει η σκέψη επιλογής δυο πόλεων για να γίνουν όλα τα ματς, αναλυτικά ΕΔΩ.

Για τη νέα σεζόν, προκύπτει πρόβλημα με το χρόνο αφού ο φόβος ενός δεύτερου κύματος κορωνοϊού θα διαλύσει τα πάντα στο πέρασμά του σε ότι αφορά στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Το ξέρουν και αυτό πιέζει για να ξεκινήσουμε το συντομότερο. Όμως υπάρχει ένα ακόμα ζήτημα: το γεγονός πως συμμετέχει στο Champions League η Λιόν, που έμεινε εκτός Ευρώπης στη Γαλλία μετά τη διακοπή της Λιγκ 1.

Αν οι Γάλλοι το κατακτήσουν θα δικαιούνται θέση και αυτό θα σπρώξει τον Άγιαξ εκτός ομίλων και την Ομόνοια στον πρώτο γύρο! Αν τα προκριματικά γίνουν παράλληλα, θα αδικηθούν οι ομάδες αυτές και αν για την Ομόνοια είναι €100χιλ, η διαφορά, για τον Άγιαξ είναι καμιά 30αριά εκατομμύρια. Χρόνος όμως δεν υπάρχει και έτσι αυξάνονται οι πιθανότητες να γίνουν μονά ματς σε ουδέτερα γήπεδα κάτι για το οποίο οι ομοσπονδίες έχουν ήδη ανεπίσημα λάβει γνώση!

Το πλέον ακραίο σενάριο που αποκάλυψαν οι Times, είναι να περάσουν οι πρωταθλήτριες απευθείας play offs (θέσεις 12-24 της κατάταξης) με την ταυτόχρονη αποζημίωση των ομάδων που δε θα συμμετάσχουν. Τι σημαίνει πρακτικά; Αν ισχύει το access list που υπάρχει, η Ομόνοια θα παίξει απευθείας play offs και θα εξασφαλίσει θέση σε ομίλους! Δε θέλουμε να πουλάμε όνειρα και το γράφουμε τελευταίο, γιατί ως τέτοιο είναι στο τραπέζι αλλά αφού υπάρχει το καταγράφουμε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση