ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Διαψεύδει... επιβεβαιώνοντας!

Διαβάζοντας πίσω από τις γραμμές της ανακοίνωσης που εξέδωσαν οι «πράσινοι»

Ανδρέας Βιολάρης

Ανδρέας Βιολάρης

Έστω και με χαρακτηριστική καθυστέρηση, η Ομόνοια απολογήθηκε στον κόσμο της για την απαράδεκτη εμφάνιση κόντρα στη Σαλαμίνα και την πιο βαριά ήττα στη φετινή σεζόν. Ήταν κάτι που όφειλε να κάνει από το ίδιο βράδυ, καταρχήν ο ίδιος ο Γιάννης Αναστασίου και ακολούθως η επίσημη Ομόνοια.

Κάτι που δεν έγινε ποτέ. Τρεις μέρες μετά το διασυρμό, οι «πράσινοι» εξέδωσαν την ανακοίνωση η οποία αναφέρει: «Απευθυνόμενοι στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, θέλουμε να απολογηθούμε για την απαράδεκτη εμφάνιση και το αποτέλεσμα στον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες».

Στην ίδια ανακοίνωση, η Ομόνοια τοποθετείται και απαντά στα δημοσιεύματα – φήμες των τελευταίων ημερών που θέλουν τον Γιάννη Αναστασίου και κάποιους ποδοσφαιριστές να βρίσκονται υπ’ ατμόν και το μέλλον τους στο «Ηλίας Πούλλος» να μην είναι βέβαιο. Η εν λόγω τοποθέτηση πάντως δεν ήρθε να σβήσει τις πιο πάνω φήμες, αλλά να τις... φουντώσει ακόμη περισσότερο.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: «Όλοι ανεξαιρέτως είναι υπό διαρκή αξιολόγηση»

Θα μπορούσε πολύ απλά μέσα σε λίγες γραμμές να μας υπενθυμίσει και να ξεκαθαρίσει πως ο Γιάννης Αναστασίου διατηρεί συμβόλαιο και για την επόμενη περίοδο και πως τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Αντίθετα, μέσω της ανακοίνωσης δεν εκφράζεται καμία στήριξη προς το πρόσωπο του Ελλαδίτη τεχνικού, αλλά έρχεται να επιβεβαιώσει (έστω και έμμεσα) ότι ο Ελλαδίτης τεχνικός είναι υπό διαρκή αξιολόγηση και άρα δεν είναι 100% σίγουρο ότι θα είναι στον πάγκο της Ομόνοιας και την επόμενη περίοδο.

Η κάθοδος του Σταύρου Παπασταύρου (φθάνει στην Κύπρο το Μ. Σάββατο) αναμένεται να ρίξει περισσότερο φως, τόσο για το μέλλον του Αναστασίου, αλλά και τα υπόλοιπα θέματα που απασχολούν την Ομόνοια. Αναμένεται επίσης να οριστεί ημερομηνία της συνέντευξης Τύπου που θα παραχωρήσει ο πρόεδρος της εταιρίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ανδρέας Βιολάρης

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X