ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: Δεν είναι μόνο θέμα προσώπων

Συνεχόμενη... ασυνεννοησία στα μετόπισθεν

Υπήρχαν πολλές αδυναμίες στο χθεσινό παιχνίδι της Ομόνοιας με την Καρμιώτισσα, όμως χωρίς καμιά αμφιβολία η άμυνα προβλημάτισε περισσότερο. Ήχησαν «καμπανάκια» σε προηγούμενους αγώνες των «πρασίνων», κυρίως με Καμπάλα και Μίντιλαντ, ωστόσο όποιο δίδυμο και να επιλεχθεί στην άμυνα δεν… αποδίδει.

Η αμυντική λειτουργία χρειάζεται φρεσκάρισμα και αρκετή δουλειά έτσι ώστε να θυμίσει και πάλι άμυνα μεγάλης ομάδας. Είναι φανερό ότι λείπει η χημεία, αφού στα μετόπισθεν υπάρχει μια συνεχόμενη ασυνεννοησία που χθες πλήρωσε… εις τριπλούν το «τριφύλλι».

Επίσης, βγάζει μάτι η απουσία ηγέτη που θα καθοδηγήσει τους συμπαίκτες του, έτσι ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα. Με αυτή τη λογική αποκτήθηκε ο Κουλιμπαλί, αλλά φαίνεται ότι ο ποδοσφαιριστής από το Μάλι δεν διαθέτει τα ιδανικά προσόντα για να πάρει αυτό τον ρόλο.

Παρόλο που στο στρατόπεδο της Ομόνοιας διαρρέει ότι θα κινηθούν για επιθετικό και εξτρέμ, η άμυνα δείχνει ότι χρειάζεται ενίσχυση. Ωστόσο, σίγουρα δεν είναι μόνο θέμα προσώπων, αφού η αμυντική λειτουργία χρειάζεται αρκετή δουλειά και στις προπονήσεις.

Ακόμη και με το υφιστάμενο ρόστερ μια εμφάνιση όπως την χθεσινή δεν δικαιολογείται από το «τριφύλλι». Άπαντες από σήμερα αναγκαστικά κοιτούν μπροστά με στόχο τη βελτίωση και βελτιωμένη παρουσία στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ (3/9, 20:00).

 

Παντελής Παντελή

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Κρίμα...

Κρίμα...

Σε μια σεζόν που ο Ουκρανός έκανε σπουδάια ματς
 |  HOT SPOT