ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Δεν είναι μόνο ο Τζόρντι

Η απουσία του Ισπανού δεν είναι το μόνο που απασχολεί τον Μπεργκ

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Στο παιχνίδι με την ΑΕΛ έχουν επικεντρωθεί στην Ομόνοια, όπου ο στόχος των «πρασίνων» είναι να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα, μετά την απρόσμενη ήττα από τον Εθνικό.

Πέραν από τον αντί-Τζόρντι, υπάρχουν κι άλλα αγωνιστικά ζητήματα που λογικά απασχολούν τον Χένιγνκ Μπεργκ

Από τον αγώνα με την Άχνα, προέκυψε και το πρόβλημα του Τζόρντι Γκόμεθ, ο οποίος θα χάσει σίγουρα τα δύο επόμενα παιχνίδια της ομάδας, καθώς η απουσία του εκτιμάται σε 2 με 4 εβδομάδες.

Με την απουσία του Ισπανού, προκύπτει θέμα στην μεσαία γραμμή, καθώς ο Χένινγκ Μπεργκ θα πρέπει να βρει τον αντικαταστάτη του. Είναι θέμα αξιολόγησης των παιχνιδιών και πως θα τα... διαβάσει ο Νορβηγός.

Για παράδειγμα, στο παιχνίδι με τον Εθνικό, θεώρησε ότι ήθελε ένα παίκτη που θα μπορούσε να οργανώσει καλύτερα την ομάδα και επέλεξε τον Τζιωνή, αντί τον Κούσουλο ή κάποιον άλλο. Πολύ λογικό.

Το παιχνίδι με την ΑΕΛ είναι πολύ διαφορετικό και ενδεχομένως να θέλει παίκτη που θα μπορεί να μαρκάρει περισσότερο. Άρα, φαντάζει πιο λογικό να δούμε τον Κούσουλο, χωρίς να αποκλείουμε την πιθανότητα έκπληξης.

Πάντως, κατά καιρούς είδαμε τον Τιάγκο να παίζει σε ρόλο δεύτερου επιτελικού μέσου, αλλά αυτός φαντάζει απίθανο να το δούμε με την ΑΕΛ. Ίσως στο παιχνίδι με το Παραλίμνι που ακολουθεί.

Πέραν από τον αντί-Τζόρντι, υπάρχουν κι άλλα αγωνιστικά ζητήματα που λογικά απασχολούν τον Χένιγνκ Μπεργκ. Όπως το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα του Ορέγκα και δεν αποκλείεται να τον δούμε στον πάγκο.

Ο Ακιντόλα έδειξε πολύ καλά στοιχεία και είναι πολύ πιθανόν να τον δούμε να παίρνει φανέλα βασικού και τον Τιάγκο να μεταφέρεται στον άξονα, εκεί που έκανε τα καλύτερα του παιχνίδια.

Ενώ, με τον Τιάγκο στον άξονα η Ομόνοια λειτούργησε καλύτερα στο γήπεδο και ήταν πιο δημιουργική. Άσε που στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, θα θέλει ένα παίκτη που θα… κουβαλά καλύτερα την μπάλα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ονησίφορος Σταύρου

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X