ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Δεν δίνεται… ανεπίσημα

Τα δεδομένα με τον Κούσουλο

Εδώ και μερικές μέρες το όνομα του Ιωάννη Κούσουλου έχει συνδεθεί με την νέα ομάδα του Ραν Μπεν Σιμόν στο Ισραήλ, την Ασντόντ. Υπάρχουν μάλιστα και αναφορές για επίσημη πρόταση (κάτι που δεν ισχύει). 

Μετά όμως και την φυγή του Φάνου Κατελάρη για την Ουγγαρία, στην Ομόνοια μειώνονται οι λύσεις στην μεσαία γραμμή και αυτό είναι κάτι που φρενάρει την όποια μεταγραφή του Κούσουλου, έστω και αν δεν είναι ο «καθαρόαιμος» αμυντικός χαφ, μιας και αγωνίζεται και στην αμυντική γραμμή (ίσως και καλύτερα).

Από εκεί και πέρα όμως αυτό που αξίζει είναι βάλουμε σε μια σειρά τα δεδομένα. Ενδιαφέρον απ’ την Ασντόντ υπάρχει για τον Ιωάννη Κούσουλο. Αυτό όμως που δεν υπάρχει είναι η οποιαδήποτε επίσημη πρόταση από πλευράς των Ισραηλινών.

Ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, σε επαφή που είχε με τον Νεόφυτο Λάρκου και τους συνεργάτες του, τους μετέφερε το ενδιαφέρον ώστε να προχωρήσει τις διαδικασίες και να φέρει επίσημη πρόταση. Από πλευράς Ομόνοιας η απάντηση ήταν αρνητική. Αυτή τη στιγμή ο ποδοσφαιριστής δεν παραχωρείται καθώς υπολογίζεται κανονικά.

Έτσι το όλο θέμα τελειώνει πριν καλά καλά αρχίσει. Ο Κούσουλος θα παραμείνει στο ρόστερ των «Πρασίνων» και μπαίνει μια τελεία εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X