ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Δεν αλλάζει… ούτε στο «Καραϊσκάκη»

Η συνταγή Μπεργκ δεν αλλάζει ποτέ και πουθενά εξ όσων φαίνεται

Στην Αρμενία ήταν παρόμοιο. Στην Βαρσοβία κόντρα στη Λέγκια επίσης. Φτυστό και το σχήμα με τους Σέρβους στη Λευκωσία… ούτε και στον Πειραιά φαίνεται ν’ αλλάζει κάτι ο Μπεργκ ως προς την φιλοσοφία της ομάδας και τον τρόπο προσέγγισης του ματς.

Απέναντι στην πιο ποιοτική ομάδα που βρήκε στο διάβα της, ο Σκανδιναβός κατεβάζει την ομάδα με το κλασσικό πια 4-2-3-1, επιλέγοντας τον Χούμποτσαν αντί του Μαυρία όπως δηλαδή έκανε και στο ματς με τους πρωταθλητές Σερβίας, επιθυμόντας μάλλον να κλείσει το χώρο στα φτερά των ερυθρολεύκων.

Πέραν από τους υπόλοιπους και πως θ’ απλωθούν στον αγωνιστικό χώρο του Καραϊσκάκης, η μοναδική ίσως αμφιβολία που άπαντες είχαν πριν από το ματς ήταν η θέση του φορ και ποιος εκ των Κακουλλή ή Σενέ θα κινηθεί στην κορυφή της επίθεσης.

Τελικώς ο κόουτς επιλέγει το νεαρό Αφρικανό, ο οποίος και πιο γερό σκαρί είναι από τον Κύπριο και περισσότερο όγκο λαμβάνει μες στην αντίπαλη περιοχή.

Πέραν αυτού, οι υπόλοιποι συνιστούν την γνωστή επιλογή του Μπεργκ απέναντι σε όποιον αγωνιστεί σε Κύπρο και Ευρώπη, με ΑΕΚ στο ΓΣΠ ή Ολυμπιακό στο Πειραιά.

4-2-3-1 λοιπόν, με κοντά τις γραμμές και την τετράδα των Μποτεάγκ, Παπουλή, Τιάγκο και Σενέ να ψάχνουν τον χώρο ή το κενό που ενδεχομένως θα αφήσει η άμυνα των πρωταθλητών Ελλάδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Ατρόμητη…

Ατρόμητη…

Η Ομόνοια βγάζει ποιότητα και αυτοπεποίθηση στην Ευρώπη
Πέτρος Παπαγιώργης
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ
X