ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ομόνοια: Confirmed για Κούσουλο

Επιβεβαιωμένη η επικοινωνία του Μπεν Σιμόν με τον παίκτη

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Απόλυτα έγκυρη είναι η πληροφόρηση της ιστοσελίδας του Ισραήλ που έφερε στην επιφάνεια την προσέγγιση του Γιάννη Κούσουλου από τον Ραν Μπεν Σιμόν (δες εδώ).

To 24sports ερεύνησε το θέμα και αυτό που διαπιστώθηκε είναι ότι ισχύουν τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα. Ο ίδιος ο Μπεν Σιμόν επικοινώνησε με τον Κούσουλο και του ζήτησε να πάει να τον βρει στη νέα του ομάδα, την Ασντόντ, νοουμένου ότι θα εξασφαλιστεί και η συγκατάθεση της Ομόνοιας.

Ο παίκτης από πλευράς του δεν παρουσιάζεται αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο. Όπως κάθε ποδοσφαιριστής, ο Κούσουλος θέλει να αγωνίζεται όσο το δυνατόν περισσότερο και στους «πράσινους» ο χρόνος συμμετοχής του είναι πολύ περιορισμένος. Από τις 5 Οκτωβρίου και την ήττα από την Πάφο, μετρά μόλις μία συμμετοχή στο πρωτάθλημα κι αυτή ως αλλαγή στις καθυστερήσεις του αγώνα με την ΑΕΚ, συν άλλη μία παρουσία, επίσης ως αναπληρωματικός, στον αγώνα κυπέλλου με τον Ερμή.

Το ενδιαφέρον του πρώην προπονητή της Εθνικής, λοιπόν, υφίσταται. Ένας σημαντικός παράγοντας που ενδέχεται να επηρεάσει το κατά πόσον η Ομόνοια θα δώσει τη συγκατάθεσή της ή όχι για να προχωρήσει το όλο θέμα, είναι πως ενδεχόμενη αποχώρηση του Κούσουλου αποψιλώνει τις επιλογές του Χένινγκ Μπεργκ στη θέση του ανασταλτικού μέσου, μετά και την πρόσφατη παραχώρηση του Φάνου Κατελάρη.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Ξενέρωμα (vid)

Ξενέρωμα (vid)

Δεν πήρε καμιά ομάδα αυτό που καιγόταν για να πάρει
24sports team
 |  ΑΕΛ
X