ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
29° Λευκωσία,
04 Αυγούστου, 2021
sport fm - listen live

Ομόνοια: Bραζιλιάνος... τυφώνας

Ο Φαμπιάνο τα πήρε όλα και... έφυγε στα χθεσινά βραβεία του ΠΑΣΠ

Χάρης Χαρίτωνος

Χάρης Χαρίτωνος

charitonosc@sppmedia.com

Καλύτερη απόκρουση του πρωταθλήματος, οι περισσότερες ανέπαφες εστίες σε μια σεζόν, στην καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος και ο γενικότερος MVP του πρωταθλήματος.

Όχι πως δεν τα ξέραμε ήδη, αλλά τα χθεσινοβραδινά βραβεία του ΠΑΣΠ πιστοποίησαν και ανέδειξαν την πολύ μεγάλη συνεισφορά του Φαμπιάνο Ριμπέϊρο στην κατάκτηση του 21ου πρωταθλήματος και στην γενικότερη παρουσία των «πρασίνων» σε εγχώριο και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας τα σάρωσε όλα στην χθεσινοβραδινή γιορτή, ανεβαίνοντας τέσσερις φορές στη σκηνή για να τοποθετηθεί, όντας βαθιά συγκινημένος και χαρούμενος με τα επιτεύγματά του.

Είναι κοινή διαπίστωση πως ο Φαμπιάνο αποτελεί τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή του ρόστερ και τυχόν παραμονή του... τυφώνα από τη Βραζιλία στο ρόστερ και τα επόμενα χρόνια θα αποτελέσει το καλύτερο εχέγγυο και την καλύτερη εγγύηση για το παρόν και το μέλλον της Ομόνοιας.

Η πρόθεση του ίδιου του Βραζιλιάνου είναι η παραμονή του στην Ομόνοια. Αυτή είναι και η πρόθεση των διοικούντων και της ομάδας προγραμματισμού, οι οποίοι ετοιμάζονται ήδη για τα... περαιτέρω.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Χάρης Χαρίτωνος

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση