ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: «Βουνό» η παραμονή του

Πολύ δύσκολο να συνεχίσει στα πράσινα ο Τσέχος στόπερ

Χρίστος Θεοχάρους

Χρίστος Θεοχάρους

theocharousc@sppmedia.com

Με ανάβαση σ’ ένα κακοτράχαλο βουνό γεμάτο από αγκάθια μοιάζει η προσπάθεια της Ομόνοιας να διατηρήσει στο ρόστερ της τον Μίχαελ Λούφτνερ και στη νέα σεζόν.

Παρά τη θέληση του Τσέχου κεντρικού αμυντικού, αυτή τη φορά μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να βρεθεί η φόρμουλα ανάμεσα στο «τριφύλλι» και στην ομάδα του ποδοσφαιριστή, την Κοπεγχάγη, από την οποία αγωνίστηκε ως δανεικός πέρυσι και φέτος.

Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας «24Sports» αναφέρουν πως, εμπόδιο δεν είναι μόνο το ποσό που αξιώνει η ομάδα της Δανίας κι ανέρχεται γύρω στις 500.000 ευρώ, αλλά και το γεγονός πως οι Σκανδιναβοί δέχθηκαν ήδη κρούση από κάποιες ομάδες οι οποίες φέρονται διατεθειμένες να καταβάλουν το ποσό που αξιώνει η Κοπεγχάγη.

Συγκεκριμένη ομάδα μάλιστα, από ευρωπαϊκό πρωτάθλημα δελεάζει τον 27χρονο στόπερ με εξαιρετικό συμβόλαιο για τον ίδιο, τόσο από θέμα απολαβών, όσο και σε χρονική διάρκεια.

Είναι δεδομένο πως σημαντικό ρόλο όσον αφορά στο μέλλον του Λούφτνερ, θα διαδραματίσει και η επιθυμία του ποδοσφαιριστή, ωστόσο τα δεδομένα για την Ομόνοια είναι εξαιρετικά δύσκολα. Σε καμία περίπτωση οι πράσινοι δεν είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν ένα τόσο μεγάλο ποσό και αν στις επαφές με την Κοπεγχάγη βρεθεί κάποια άλλη λύση συμφέρουσα για όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, αυτό είναι κάτι για το οποίο δεν μπορεί να γίνει καμία πρόβλεψη.

Ο Λούφτνερ, βλέπετε, είναι ένα από τα παραδείγματα παικτών οι οποίοι διακρίνονται μέσα από την παραχώρησή τους ως δανεικοί σε άλλες ομάδες και όταν εκτοξεύσουν εκ νέου τις μετοχές τους, δύσκολα παραμένουν μέλη στην ομάδα η οποία τους εμπιστεύτηκε για… την επανεκκίνησή τους. Και αν εν τέλει δεν συνεχίσει την καριέρα του στην Ομόνοια, η ομάδα προγραμματισμού θα κληθεί να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για άξια αντικατάσταση του παίκτη. Ενός παίκτη που στα δύο χρόνια παρουσίας του (με μία διακοπείσα σεζόν στην οποία υπολοείπονταν εννέα αγώνες) κατέγραψε με την Ομόνοια 67 συμμετοχές και πέτυχε τρία γκολ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση