ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: Αξιολογούν και αποφασίζουν

Έφτιαξε λίστα ο Γιάνσον με δικές του επιλογές και με ποδοσφαιριστές που προτάθηκαν

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται ο προγραμματισμός στο στρατόπεδο της Ομόνοιας, με τους ιθύνοντες του τριφυλλιού να τρέχουν για να κλείσουν τις εκκρεμότητες πριν από την εκπνοή του μεταγραφικού παραθύρου.

Το πλάνο των «πρασίνων» προβλέπει την απόκτηση κεντρικού επιθετικού και εξτρέμ, χωρίς να αποκλείεται να πραγματοποιηθεί και επιπρόσθετη προσθήκη με παίκτη καταλόγου Β’.

Ο Αθλητικός Διευθυντής της ομάδας, Γέσπερ Γιάνσον, έχει καταρτίσει λίστα με υποψηφίους, η οποία απαρτίζεται τόσο από στόχους που έχει εντοπίσει ο ίδιος όσο και από ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί και έχουν αξιολογηθεί θετικά. Όπως είναι φυσιολογικό, ο Σουηδός εστιάζει ιδιαίτερα στη σκανδιναβική αγορά την οποία γνωρίζει άριστα.

Πολύ σύντομα αναμένεται να παρθούν οριστικές αποφάσεις για τον προγραμματισμό στην Ομόνοια, με τους «πράσινους» να ευελπιστούν ότι οι νέες προσθήκες να ανεβάσουν την ποιότητα της ομάδας.

Εξελίξεις στα μεταγραφικά μπορεί να προκύψουν ανά πάσα στιγμή, καθώς οι ιθύνοντες του τριφυλλιού φουλάρουν για να κερδίσουν τη μάχη με το χρόνο, καθώς απομένουν μόνο εννιά μέρα για το κλείσιμο του μεταγραφικού παραθύρου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση