ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Αποβλήθηκε ο Ταραπουλούζης!

Έντονες οι διαμαρτυρίες μετά το δεύτερο γκολ της PSV

Μετά την επίτευξη του δεύτερου γκολ της PSV, οι ιθύνοντες της Ομόνοιας στον πάγκο διαμαρτυρήθηκαν πολύ έντονα στον Λιθουανό διαιτητή και τους βοηθούς του για την μη πραγματοποίηση της αλλαγής που ήθελαν να κάνουν στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού.

Ο Χένινγκ Μπεργκ θα έβαζε μέσα στο παιχνίδι τον Γιάννη Κούσουλο, για να κερδίσει μερικά πολύτιμα δευτερόλεπτα στην εξέλιξη του παιχνιδιού, παίρνοντας και την ισοπαλία, αλλά αυτό δεν έγινε κατορθωτό, εν τέλει.

Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία, ο αρχισκάουτερ της Ομόνοιας Σίμος Ταραπουλούζης διαμαρτυρήθηκε πολύ πιο έντονα από όλους γι' αυτό το γεγονός, παίρνοντας την κόκκινη κάρτα και την άγουσα για τα αποδυτήρια από τον Ντονάτας Ρούμσας και τον τέταρτο διαιτητή.

Πλέον, θα πρέπει να δούμε εάν θα τιμωρηθεί από την UEFA γι' αυτή του την ενέργεια , αφού το συμβάν είναι πολύ πιθανό να καταγράφηκε και στο φύλλο αγώνος. Το σίγουρο είναι πως δεν θα βρίσκεται στον πάγκο στον επόμενο εντός έδρας αγώνα κόντρα στην Γρανάδα, την άλλη εβδομάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Ομόνοια: Νοέμβρης… γδάρτης

Ομόνοια: Νοέμβρης… γδάρτης

Η Ομόνοια που βρέθηκε από τη Γη της Επαγγελίας στον Αρμαγεδώνα κι ο Μπεργκ που πάει να γίνει από Μωυσής… Ιωάννης ο Βαπτιστής ...
Δημήτρης Βρουλλίδης
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ