ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Από βδομάδας... κλείνει το ρόστερ

Από Δευτέρας θα μένουν έξι μέρες κι οι πράσινοι ψάχνουν εξτρέμ και κίπερ Κ-23...

Χρίστος Θεοχάρους

Χρίστος Θεοχάρους

theocharousc@sppmedia.com

Είναι γνωστές οι προσπάθειες τις οποίες καταβάλει η Ομάδα Προγραμματισμού της Ομόνοιας για να αποκτηθεί αριστερός εξτρέμ, ενώ βγαίνει και έντονα το μήνυμα προς τα έξω πως εάν δεν βρεθεί παίκτης ο οποίος θα είναι ικανός να κάνει τη διαφορά (όπως π.χ. πέρυσι με τον Ακιντόλα), δεν θα γίνει μετεγγραφή. Το τόνισε μάλιστα αυτό και ο Χένινγκ Μπεργκ στις δηλώσεις του μετά από το παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας (2-0).

Τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει καμία απολύτως κινητικότητα στα μετεγγραφικά, παρά μόνο αξιολόγηση προτάσεων. Δεν δείχνουν να βιάζονται κιόλας οι Νεόφυτος Λάρκου, Χένινγκ Μπεργκ και Σίμος Ταραπουλούζης, ενώ ας μην ξεχνάμε πως αν αποκτηθεί αριστερός ακραίος επιθετικός, θα χρειαστεί να αποχωρήσει κάποιος άλλος από το ρόστερ.

Και το έργο της Ομάδας Προγραμματισμού σε μία τέτοια περίπτωση θα είναι επίσης δύσκολο, αφού κοιτάζοντας ένα προς ένα τα ονόματα των παικτών, είναι δύσκολο να μπει στο μυαλό οποιουδήποτε ότι κάποιος είναι υποψήφιος προς αποχώρηση και μάλιστα με «βελούδινο» διαζύγιο.

Υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για το έμψυχο δυναμικό των πρασίνων, ακόμη και για τους παίκτες που παίζουν ως αναπληρωματικοί. Μέχρι κι ο Χάρης Μαυρίας που δεν αγωνίζεται, ίσως φανεί χρήσιμος στην πορεία. Απομένουν άλλες εννέα μέρες και όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά έως την τελευταία στιγμή.

Πάντως, από Δευτέρας θα είναι πιο ξεκάθαρο το τοπίο ως προς τις προθέσεις των ανθρώπων τις Ομόνοιας, ενώ υπενθυμίζουμε πως συνεχίζεται και η αναζήτηση για τερματοφύλακα ο οποίος θα εγγραφεί στον κατάλογο β’ για να πάρει τη θέση του τραυματία Χαράλαμπου Κυριακίδη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση