Live Score
- ΟΜΟΝΟΙΑ
-
20
- ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ

Παντελής Παντελή
Η Ομόνοια πήρε το πρώτο της τρίποντο στη League Phase του Conference Leagueμε μια καλή και πάνω απ'ολα ουσιαστική εμφάνιση στο ΓΣΠ.
Το αποψινό αποτέλεσμα ανεβάζει τους Πράσινους στους 5 βαθμούς και τους τοποθετεί μέσα στην πρώτη 24αδα, ενώ επίσης σημαντικό είναι το γεγονός ότι η νίκη ήρθε με το καθαρό 2-0.
Πλέον το «τριφύλλι» έχει θετικό συντελεστή τερμάτων, αφού μετά την ήττα από τη Μάιντς με 1-0 ακολούθησαν δύο ισοπαλίες με Λωζάνη και Ντρίτα και σήμερα ήρθε η νίκη.
Παράλληλα, η Ομόνοια είδε αρκετούς παίχτες που δεν έπαιρναν λεπτά στο τελευταίο διάστημα να ξεχωρίζουν κάτι που είναι σίγουρα κέρδος.
Ο Νεοφύτου σκόραρε, ο Ανδρέου ήταν αρκετά δραστήριος, ο Σίμιτς για άλλη μια φορά που κλήθηκε να αγωνιστεί τα πήγε καλά, όπως και ο Εράκοβιτς στη μεσαία γραμμή.
Επιπλέον, με το αποψινό της τρίποντο η Ομόνοια βάζει στα ταμεία της ένα πολύ μεγάλο ποσό. Συγκεκριμένα, η νίκη θα δώσει στο «τριφύλλι» ένα ποσό που ανέρχεται στις 400 χιλιάδες ευρώ!
Επομένως, η αποψινή νίκη έφερε πολλαπλά κέρδη, αντίδραση μετά την ήττα από τον Απόλλωνα αλλά και καλή ψυχολογία ενόψει συνέχειας.
Ακολουθεί το παιχνίδι με την Ομόνοια Αραδίππου την Δευτέρα (1/12), εκεί όπου η Ομόνοια καλείται να επιστρέψει στα τρίποντα και στο πρωτάθλημα.
Χορηγοί Αποστολής LANDER POLAR ICE GEL και τα καταστήματα SCANDIA




























