ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Ανοίγει ο δρόμος για χαφ

Οι «πράσινοι» δεν θα κάνουν βεβιασμένες κινήσεις

Η Ομόνοια ανακοίνωσε νωρίτερα το συναινετικό διαζύγιο με τον Μίκαελ Ορτέγα. Ο Κολομβιανός άσος κατέγραψε συνολικά 16 συμμετοχές και 2 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με την ομάδα της Λευκωσίας και φεύγει από το «Ηλίας Πούλλος» σαν φίλος.

Οι «πράσινοι» είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τη συνεργασία και την όλη παρουσία του ποδοσφαιριστή στην ομάδα τον τελευταίο χρόνο, ο οποίος αποτελούσε παράδειγμα προς μίμηση λειτουργώντας με απόλυτο επαγγελματισμό εντός και εκτός γηπέδου. Δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην Κολομβία καθώς ομάδα της πατρίδας του έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

Η αποχώρηση του Ορτέγα ανοίγει το δρόμο για ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της Ομόνοιας, με τους Νεόφυτο Λάρκου και Χένινγκ Μπεργκ να αναζητούν ένα ποδοσφαιριστή ο οποίος θα μπορέσει δώσει κάποια επιπρόσθετα στοιχεία στον νευραλγικό χώρο του κέντρου.

Στην Ομόνοια δεν βιάζονται να πάρουν αποφάσεις καθώς θέλουν να είναι απόλυτα σίγουροι για τις κινήσεις που θα πραγματοποιήσουν, ευελπιστώντας ότι θα έχουν ανάλογο ποσοστό επιτυχίας στις προσθήκες με αυτό που είχαν το περασμένο καλοκαίρι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X