ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ομόνοια: Τώρα δεν πολυβιάζονται

Οι «πράσινοι» έχουν περιθώριο μέχρι την μεθεπόμενη Παρασκευή για να κλείσουν το θέμα του κήπερ

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο νεαρός Χαράλαμπος Κυριακίδης θα υπερασπιστεί την εστία της Ομόνοιας στο κυριακάτικο ντέρμπι με την Ανόρθωση στο ΓΣΠ.

Από τη στιγμή που ο αγώνας της Κυριακής θεωρείται ως εξ αναβολής από την ΚΟΠ, δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν μόνο οι παίκτες που δικαιούνταν να αγωνιστούν κατά την αρχική ημερομηνία του αγώνα.

Επομένως, ακόμα κι αποκτήσει κήπερ η Ομόνοια την τρέχουσα βδομάδα, αυτός δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα κόντρα στην ομάδα του Κετσπάγια την Κυριακή.

Το γεγονός ότι η ΚΟΠ ξεκαθάρισε το τοπίο σχετικά με το ποιοι παίκτες δικαιούνται να αγωνιστούν αυτό το σαββατοκύριακο, δίνει έξτρα χρόνο στους «πράσινους» για την κάλυψη της θέσης του τερματοφύλακα.

Πίεση χρόνου υπάρχει και τώρα στην Ομόνοια για τον κήπερ όμως έχει αλλάξει πλέον ο χρονικός ορίζοντας. Η Ομόνοια έχει την ευχέρεια να εγγράψει στο ρόστερ το νέο της τερματοφύλακα μέχρι τη μεθεπόμενη Παρασκευή, έτσι ώστε να καταλήξουν στην καλύτερη δυνατή επιλογή.

Ως γνωστό, οι «πράσινοι» αποφάσισαν να κινηθούν για απόκτηση τερματοφύλακα καταλόγου Α’ χωρίς να διαγράψουν τον Φαμπιάνο από το ρόστερ. Ψηλά στη λίστα βρίσκονται 2-3 περιπτώσεις έμπειρων και αξιόλογων τερματοφυλάκων και πολύ σύντομα αναμένεται να προκύψει εξέλιξη πάνω σε αυτό θέμα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Ξενέρωμα (vid)

Ξενέρωμα (vid)

Δεν πήρε καμιά ομάδα αυτό που καιγόταν για να πάρει
24sports team
 |  ΑΕΛ
X