ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια…Champions League

Όλα δείχνουν πως η βαθμολογία μένει ως έχει

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Χένινγκ Μπεργκ όχι απλώς έλαβε μέρος στη διοργάνωση αλλά ήταν μέλος μιας ομάδας που έζησε το όνειρο να στεφθεί πρωταθλήτρια στο Champions League το 1999. Κοντά 21 χρόνια μετά, δεν έχει προφανώς ελπίδες να πετύχει κάτι ανάλογο με την Ομόνοια αλλά όλα δείχνουν πως θα μπορέσει να το δοκιμάσει.

Η τηλεδιάσκεψη της ΚΟΠ με τα σωματεία δεν έβγαλε οριστικές αποφάσεις, όμως η επικρατέστερη άποψη το σενάριο που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες είναι αυτό. Να μην συνεχιστεί η δράση και οι ομάδες να δηλωθούν στην Ευρώπη όπως είναι τώρα. Ομόνοια Champions league, Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ, Απόλλων Europa.

Το κατά πόσο θα δοθεί τίτλος, όπως έγινε στο Βέλγιο με την Μπριζ, δεν είναι κάτι για το οποίο υπάρχουν ενδείξεις αλλά όπως είναι τα δεδομένα στο οικονομικό το να έχεις την ευκαιρία να παίξεις CHL είναι μάλλον πιο σημαντικό από τον τίτλο. Επίσης δε θα υπάρξει υποβιβασμός κατά φαινόμενα.

Ομοφωνία δεν υπάρχει όμως, επαναλαμβάνουμε, είναι η επικρατούσα άποψη για πάρα πολλούς λόγους. Υγείας, οικονομίας, αβεβαιότητας μερικοί εξ αυτών.

Ο ΠΑΣΠ δεν ήταν στην τηλεδιάσκεψη και σαφώς θα γίνει μέρος των συζητήσεων σε ό,τι αφορά το μισθολογικό. Εκεί αναμένεται μεγάλη μάχη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

Καλά… κι ο Λέσιακς;

Καλά… κι ο Λέσιακς;

Η φημολογία για τον Κίκο αγγίζει και την Ομόνοια, όμως εκεί υπάρχει ήδη ο κορυφαίος αριστερός μπακ του πρωταθλήματος
Δημήτρης Βρουλλίδης
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ
X