ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Βλέμμα προς τα πάνω

Το «τριφύλλι» βασίζεται στην ποιότητα του για την αγωνιστική αφύπνιση

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Το γεγονός ότι η Ομόνοια -όπως γράψαμε και χθες- έχει χάσει τη γοητεία της, είναι εμφανές. Στα τρία τελευταία ματς δεν έχει παίξει το ποδόσφαιρο που επιβάλλουν οι δυνατότητες της, στερούμενη της φρεσκάδας που διέθετε μέχρι τώρα καθώς και τη λειτουργία που την αναγάγει ως την ομάδα που παίζει την καλύτερη μπάλα, σε μια σχεδόν ιδανική εφαρμογή του one touch football.

Η εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι η ομάδα θα ανέβει ξανά. Γιατί παίκτες που είναι σε αγωνιστική ύφεση αναμένεται ότι θα επανέλθουν στο επίπεδο τους, Δεν μπορεί ο Τιάγκο Φερέιρα να μένει κι άλλο στα ρηχά. Δεν μπορεί, ούτε ο Γιαν Λέζιακ, ούτε ο Χάρης Μαυρίας να μένουν στη μετριότητα. Δεν μπορεί ο Ερικ Μποτεάκ να μην αναλαμβάνει τις πρωτοβουλίες που μας συνήθισε. Δεν μπορεί ο Ματ Ντάρμπισαιαρ να έχει συχνά το touch που είχε στο Τσίρειο.

Όταν ανήκεις στην Ομόνοια οι φιλοδοξίες είναι μεγάλες

«Έχουμε την ποιότητα και θα επανέλθουμε στις εμφανίσεις που κάναμε στην αρχή για να διατηρηθούμε κοντά στην κορυφή. Στόχος μας είναι όσο το δυνατόν ψηλότερα». Τάδε έφη Χάρης Μαυρίας. Που ξέρει ότι όταν ανήκεις στην Ομόνοια οι φιλοδοξίες είναι μεγάλες.

Η ποιότητα του «τριφυλλιού» είναι δεδομένη. Αυτή είναι η βάση για να πάρει ξανά μπρος η ομάδα.

Ο Χένινγκ Μπεργκ ο άνθρωπος που συντόνισε την Ομόνοια στη συχνότητα του  ελκυστικού ποδοσφαίρου, καλείται να την επαναφέρει σε αυτήν τη συχνότητα.

Η Ομόνοια στη βαθμολογία βλέπει προς τα πάνω. Και όταν λέμε προς τα πάνω, εννοούμε την πρώτη θέση στο βάθρο, άσχετα αν η διοίκηση λέει άλλα. Όχι προς τα κάτω.

Για την ώρα η ομάδα βλέπει το αυριανό (7μμ) ματς Κυπέλλου με τη Δόξα, όπου και πάλι θα είναι απόντες οι Ζιόρντι Γκόμεθ και Μαρίνος Τζιωνής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Πέτρος Παπαγιώργης

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X