ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: Βλέμμα και μυαλό στην «Πάφος FC»

Ετοιμάζεται για την αναμέτρηση της Κυριακής

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Η Ομόνοια, διανύουσα τροχιά αντεπίθεσης και εβρισκόμενη σε απόσταση πέντε βαθμών από την κορυφή και δυο από την τρίτη θέση, έχει ήδη πιάσει δουλειά για να είναι έτοιμη για το εντός έδρας ματς που έρχεται με την  Πάφος FC την ερχόμενη Κυριακή. Στη συνέχεια θα δει αυτό με τον Άρη που θα γίνει επίσης στη Λευκωσία. Αλλά αυτό το ματς, ας περιμένει.

Τα δυο αυτά ματς, χωρίς υπερβολή, θα κρίνουν σε σημαντικό βαθμό τη συνέχεια. Νομίζω πρόκειται για κάτι που το αντιλαμβάνεται και πεντάχρονο παιδί, το γεγονός ότι η Ομόνοια αν καταφέρει να πάρει και τα δυο ματς είναι πολύ κοντά στην επιτυχία. Φυσιολογικά, για την ώρα, το βλέμμα όλων στο πράσινο στρατόπεδο είναι στραμμένο στο Κυριακάτικο ματς με την «Πάφος FC».

Οι πράσινοι βρίσκονται στο ψηλότερο επίπεδο αγωνιστικής και ψυχολογικής κατάστασης, όσον αφορά στο μέχρι στιγμής διανυθέν χρονικό διάστημα της σεζόν, με τον κόσμο σε κατάσταση αδημονίας και ενθουσιασμού όντα, να είναι έτοιμος να κατακλύσει το ΓΣΠ (προβλέπεται διάθεση πενταψήφιου αριθμού εισιτηρίων) και να σπρώξει τους τριφυλοφόρους προς την επιτυχία δίδοντας τους φτερά στα πόδια. Όπου επιτυχία σημαίνει έκδοση ευρωπαϊκού εισιτηρίου και εν συνεχεία, αν παρουσιαστεί, η ευκαιρία για την ομάδα να κοιτάξει ακόμα ψηλότερα.

Το αγωνιστικό πλάνο του Γιάννη Αναστασίου  για την αναμέτρηση  θα μορφοποιηθεί με την επιστροφή όλων των ποδοσφαιριστών στο «Ηλίας Πούλλος». Υπενθυμίζεται ότι πλήρως μάχιμος είναι ο Φουάντ Μπασιρού και πιθανώς και ο Γουίλι Σεμέδο που σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση …πάει καλά.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση