ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Το τελειώνει με Φαμπιάνο, μήνυμα Λούφτνερ

Πολύ κοντά σε συμφωνία με το Βραζιλιάνο, ενώ ο Τσέχος έδειξε… κάτι

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Ο σχεδιασμός στην Ομόνοια έχει ξεκινήσει και είναι λογικό να δίνεται προτεραιότητα στις εκκρεμούσες περιπτώσεις στο υπάρχον υλικό.

Φαμπιάνο Ριμπέιρο, Νταβίντ Ακιντόλα, Μίκαελ Λούφτνερ και Μάρτιν Χούμποτσαν, είναι αυτοί που απασχολούν με τον τελευταίο να μην δεσμεύεται με συμβόλαιο με άλλη ομάδα και τον ίδιο να δηλώνει, (τον περασμένο μήνα έγινε αυτό), σε ρωσική ιστοσελίδα τα εξής: «Στην Κύπρο αισθάνομαι πολύ καλά, έχω ακόμα τη δύναμη και την επιθυμία να παίξω ποδόσφαιρο. Η Ομόνοια μου πρόσφερε επέκταση του συμβολαίου μου για ακόμη ένα έτος, αλλά η κατάσταση με τον κορονοϊό επιβράδυνε τις διαπραγματεύσεις ».

Δεν νομίζω να χρειάζονται μετάφραση αυτά που είπε ο Τσέχος

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Η κούπα που είναι στην τροπαιοθήκη

Το πιθανότερο σενάριο είναι ότι ο Σλοβάκος κεντρικός αμυντικός θα δεχθεί την πρόταση της Ομόνοιας για να παραμείνει στην ομάδα.

Η εξέλιξη που μαθαίνει το 24sports αφορά άλλον ποδοσφαιριστή. Το Βραζιλιάνο κήπερ. Ομόνοια και Φαμπιάνο έχουν προχωρήσει πολύ στις διαπραγματεύσεις και οι ενδείξεις οδηγούν  στο ότι σύντομα θα υπάρξει αίσιο τέλος.

Υπάρχει όμως και άλλη εξέλιξη. Αν έτυχε να δείτε το φιλμάκι με τους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας να μιλούν στην επίσημη κάμερα της ομάδας στέλνοντας μήνυμα για τη χρονιά που τελείωσε, αλλά και για την επόμενη θα προσέξατε ότι ο Μίκαελ Λούφτνερ είπε μεταξύ άλλων και τα εξής: «I hope next year will be even better. So take care… and see you! Δεν νομίζω να χρειάζονται μετάφραση αυτά που είπε ο Τσέχος.

Για τον Νταβίντ Ακιντόλα συνεχίζεται το πρέσινγκ σε Μίτιλαντ, ενώ θυμίζουμε ότι ο Σταύρος Παπασταύρου είπε πρόσφατα ότι αυτή η περίπτωση όπως και του Μίκαελ Λούφτνερ βρίσκονται σε καλό δρόμο.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X