ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομόνοια: Το κλίμα, το μυαλό και ο κόσμος

Ετοιμάζεται για το ματς με την «Πάφος FC»

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Επιστρέφουμε στην πραγματικότητα του πρωταθλήματος, το οποίο πράγματι είναι ένα από τα πιο δύσκολα και ανταγωνιστικά που έχουμε ζήσει.

Η Ομόνοια συναντά εντός έδρας  την Πάφος FC και έχει στόχο τη νίκη που θα τη φέρει ένα βήμα πλησιέστερα στην πρώτη της επιδίωξη που είναι η κατάκτηση μιας θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη. Από κει και πέρα υπάρχει η πιο μεγάλη επιδίωξη, αλλά αυτή όπως είναι τώρα τα πράγματα και εφόσον αναφερόμαστε σε ένα σοβαρό ποδοσφαιρικό οργανισμό …έρχεται δεύτερη.

Αν η Ομόνοια κερδίσει, παίρνει μεγάλη ώθηση με τους παίκτες να χαλυβδώνουν τη θέληση τους και να ανεβάζουν τη ψυχολογία τους. Αν χάσει, απομακρύνεται από τους στόχους της. Τόσο απλά… Σε τέτοιες περιπτώσεις όλα είναι στο μυαλό. Η Ομόνοια είναι πολύ πιεσμένη βαθμολογικά κι αν θέλει να διεκδικήσει σοβαρά το στόχο της πρέπει να πάρει αποτέλεσμα.

 Το τελευταίο διάστημα το κλίμα μέσα και γύρω από την ομάδα είναι εξαιρετικό κάτι που οφείλεται στην πρόσφατη μερική αναμόρφωση της ομάδας, τη θετική πορεία και φυσικά τη μεγάλη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ κατά την περασμένη αγωνιστική στο κλασικό ντέρμπι του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

Ώθηση στην ομάδα θα δώσει με την μαζική του παρουσία ο κόσμος που θα κατακλύσει το ΓΣΠ περιμένοντας εναγωνίως να δει την ομάδα του να παρουσιάζει στο γήπεδο …όψη νικήτριας.

Ο Γιάννης Αναστασίου, με την ομάδα να γεμίζει, δουλεύει εντατικά για την αναμέτρηση της Κυριακής ( 19:30) Αυξάνει εντάσεις ο Γουίλι Σεμέδο και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα προλάβει το ματς. Δύσκολα θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα, αλλά είναι σημαντικότατη παρουσία του στον πάγκο και αναλόγως με την εξέλιξη του ματς, ενδεχομένως να αγωνιστεί .

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση