ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
26° Λευκωσία,
31 Ιουλίου, 2021
sport fm - listen live

Ομόνοια: «Ψήνει» διπλό χτύπημα

Πλησιάζει ο Μιξ, ακραίος στο ραντάρ

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Θέμα χρόνου είναι η ένταξη του Μιξ Ντίσκερουντ στην Ομόνοια. Ο Νορβηγοαμερικανός κεντρώος τα έχει βρει σε όλα με το «τριφύλλι» και έμεινε η επίσημη ανακοίνωση για την απόκτησή του.

Από τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής θα μείνει ελεύθερος από την Ντενίζλισπορ, -αυτό αναμένεται να γίνει συντόμως-ανάβει το πράσινο φως για την οριστικοποίηση της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών. Η Τουρκική ομάδα που έπεσε κατηγορία αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα, της έχει επιβληθεί μάλιστα απαγόρευση μετεγγραφών ενώ με βάση τον Τουρκικό Τύπο πολλοί –για την ακρίβεια 15- παίκτες της ομάδας είναι  σε κατάσταση ...άπου φύγει –φύγει. Ένας εξ’αυτών είναι και ο Μικ Ντίσκερουντ που αξιολογήθηκε από την Ομόνοια ως ο βασικός υποψήφιος για τη θέση στη μεσαία γραμμή.

Μία υπόθεση η οποία δεν έχει προχωρήσει όσο θα ήθελαν οι «πράσινοι» για διάφορους λόγους

Παράλληλα, όπως αναφέραμε και χθες η Ομόνοια είναι σε προχωρημένο στάδιο επαφών με ακραίο επιθετικό.

 Είναι αλήθεια ότι η μετεγγραφική προτεραιότητα της Ομόνοιας αυτήν τη στιγμή με την τρέχουσα δόμηση του ρόστερ είναι η απόκτηση, ενός εξτρέμ που θα κάνει τη διαφορά. Μία υπόθεση η οποία δεν έχει προχωρήσει όσο θα ήθελαν οι «πράσινοι»  ανά διαστήματα και ανά περίπτωση΄ για διάφορους λόγους.

Εξάλλου η δυναμικότητα της Ντυναμό Ζάγκρεμπ πιέζει και άλλο τα πράγματα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση