ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: «Πράσινο» θολό τοπίο

Η προσοχή είναι στο Κύπελλο, αλλά τα σήριαλ καλά κρατούν

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Ναι μεν το ενδιαφέρον του κόσμου της Ομόνοιας είναι επικεντρωμένο στο κύπελλο, που αντικειμενικά προσφέρεται ως η εναπομείνασα ευκαιρία για διάκριση και εξασφάλιση Ευρωπαϊκού εισιτηρίου, όμως υπάρχουν και τα δυο σήριαλ που συνεχίζονται εδώ και καιρό προβληματίζοντας τον κόσμο, ιδιαίτερα το ένα εκ των δυο.

Αναφερόμαστε στη μη εισέτι σύναψη συμφωνίας μεταξύ της εταιρείας και του σωματείου. Όσο εκκρεμεί το θέμα, ο μέσος οπαδός που έχει την έγνοια,  ή την αμφιβολία αν θέλετε που μεταφράζεται στο εάν αυτή η ομάδα θα έχει συνέχεια, ούσα ταυτοχρόνως πρωταγωνίστρια –το να έχει συνέχεια είναι ένα πράγμα και το να έχει συνέχεια ως μεγάλη ομάδα, είναι άλλο- δεν μπορεί να κοιμάται ήσυχος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι επαφές μεταξύ των δυο πλευρών συνεχίζονται, ενώ έχουν αμφότερες (οι πλευρές) πιει το …αμίλητο νερό. Όσο δεν υπάρχει …πέρας όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά. 

Μετά από όλα όσα έχουν συμβεί φέτος δικαιολογημένα ο κόσμος έχει τις αμφιβολίες του για την πορεία των πραγμάτων.

Προσδοκία του κάθε υγιούς Ομονοιάτη είναι να επέλθει η αίσια κατάληξη που θα μεταφερθεί ως πρόταση για αποδοχή από τη Γενική Συνέλευση του σωματείου.

Ο Τεχνικός  Διευθυντής 

Όσον αφορά το περιβόητο θέμα του Τεχνικού Διευθυντή, με βάση τις ενδείξεις εξελίσσεται ως η πλέον χρονοβόρα διαδικασία πρόσληψης τεχνικού διευθυντή από ομάδα ανά τον πλανήτη. Μετά από όλα όσα έχουν συμβεί φέτος, δικαιολογημένα ο κόσμος έχει τις αμφιβολίες του για την πορεία των πραγμάτων.

Επίσημα δηλώνεται εδώ και καιρό ότι έχει επέλθει συμφωνία με συγκεκριμένο άτομο, για την ώρα ανώνυμο, με την επίσημη Ομόνοια επίσης να διαρρέει ότι έχει έλθει στην Κύπρο, έχει συναντηθεί με ανθρώπους της ομάδας, αλλά στη συνέχεια αναχώρησε και από κει που βρίσκεται έχει ήδη πιάσει δουλειά και ότι ο λόγος που δεν έχει επικυρωθεί επίσημα η πρόσληψη, ή αν θέλετε δεν έχει ενεργοποιηθεί η συμφωνία, είναι γιατί υπάρχει ένα θέμα που αφορά τον ίδιο και την ομάδα που τον εργοδοτεί. Συνεχίζουμε να βρισκόμαστε σε κατάσταση αναμονής, με το χρόνο βέβαια να περνά σε βάρος της  ομάδας.

Επάνοδος στις προπονήσεις

Επανέρχονται σήμερα στις προπονήσεις οι εναπομείναντες στην ομάδα  ποδοσφαιριστές  αφού κατά το Σαββατοκύριακο πήραν ρεπό από την τεχνική ηγεσία. Συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει της αναμέτρησης με την Πάφο FC για το πρωτάθλημα που θα γίνει στις 2/4. Η προσοχή όλων όμως είναι στραμμένη κυρίως στο ματς του κυπέλλου που θα γίνει στις 6 Απριλίου στο «Στέλιος Κυριακίδης». Γιατί στα ματς του Κυπέλλου διακυβεύεται η χρονιά.

 Από τους 13 διεθνείς, αυτές τις μέρες πήραν χρόνο σε ματς με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα, οι Γιάννης Κούσουλος, Χαράλαμπος Χαραλάμπους,  Ανδρόνικος Κακουλλής, Λοίζος Λοϊζου, Άνταμ Λανγκ, Ισμαήλ Σράντι, Φώτης Κίτσος, Φράνσις Ουζόχο, Μορέτο Κασάμα.

Οι υποχρεώσεις των διεθνών τελειώνουν στις 28/3.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση