ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λευκωσία,
25 Ιανουαρίου, 2022
sport fm - listen live

Ομόνοια: Ποιότητα, θέληση, μυαλό

Αυτά είναι τα στοιχεία που αναμένεται να επιστρατεύσει σήμερα (8μμ η έναρξη ) στο ντέρμπι η ομάδα του «τριφυλλιού»

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Λίγες ώρες πλέον μας χωρίζουν από το αιώνιο ντέρμπι του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

Σαφώς και το παιχνίδι –με δεδομένες τις απώλειες βαθμών που έχει στο πρωτάθλημα- είναι μια πρόκληση για την Ομόνοια που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα βήματα προς τα εμπρός (αγωνιστικώς και βαθμολογικώς).

Αν η ομάδα λειτουργήσει όπως σε κομβικά ματς του πρόσφατου παρελθόντος, εννοείται ότι δεν έχει να φοβάται κανέναν αντίπαλο

Όταν βρίσκεσαι στη μέση μιας μακράς διαδικασίας όπως είναι το πρωτάθλημα, θα βρίσκεσαι μπροστά σε προκλήσεις και απαιτήσεις που θα ζητούν από εσένα την μέγιστη δυνατή προσαρμογή.

Η Ομόνοια οφείλει να είναι πανέτοιμη να αντιμετωπίσει την πρόκληση. Ακριβώς τα ίδια ισχύουν για τον αντίπαλο. Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ τίθενται αντιμέτωποι μέσα σε μια κατάσταση παρόμοια από πλευράς δεδομένων. Βαθμολογικών και γενικότερων. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι ο ηττημένος (αν υπάρξει) δεν θα νοιώσει καθόλου καλά.

Για την τυπικά φιλοξενούμενη Ομόνοια σήμερα όλα είναι θέμα συγκέντρωσης και ανταπόκρισης στις πραγματικές ανάγκες, γιατί από πλευράς δυνατοτήτων σαφώς και δεν τίθεται κανένα θέμα.

Αν η ομάδα λειτουργήσει όπως σε κομβικά ματς του πρόσφατου παρελθόντος, εννοείται ότι δεν έχει να φοβάται κανέναν αντίπαλο όποιος κι αν είναι.

Τα περί αήττητου του Χένινγκ Μπεργκ με το ΑΠΟΕΛ, είναι άνευ σημασίας για το ματς. Τα ματς είτε είναι ντέρμπι είτε όχι μπαίνεις μέσα και τα κερδίζεις. Όλα τα άλλα είναι έπεα πτερόεντα.

Τελικά ο Μπασιρού είναι στην αποστολή.

Πιθανοί έντεκα: Κάτω απ’ τα δοκάρια θα δούμε τον Ουζόχο στα αμυντικά άκρα, τους Λέτζιακς, Σεχού, Λανγκ, Χούμποτσαν στο κεντρικό δίδυμο. Στη μεσαία γραμμή τους Γκόμεθ ( Μπασιρού), Ντίσκερουντ ,πιο μπροστά τον Παπουλή και επιθετικό τρίο τους Τζιωνή, Λοΐζου και Τσέποβιτς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση