ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
29° Λευκωσία,
25 Ιουλίου, 2021
sport fm - listen live

Ομόνοια: Περισσότερα γκολ…

Η αποτελεσματικότητα της ομάδας στα πλέι οφ δεν είναι ικανοποιητική

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Η πορεία της Ομόνοιας στην τελική φάση του πρωταθλήματος δεν είναι η αναμενόμενη, εξαιρουμένης της εμφάνισης στο εκτός έδρας ματς με την ΑΕΛ. Αυτή ήταν η Ομόνοια που θέλει ο κόσμος της. Ομάδα με θέληση, αέρα ανωτερότητας, τάση επιβολής και …λάγνο βλέμμα στην κούπα.


Ένα θέμα που τίθεται είναι αυτό της μη ικανοποιητικής παραγωγικότητας. Με αφορμή ένα κείμενο που είδα χθες στην ιστοσελίδα omonoianews, επεκτείνομαι λιγάκι. Καμιά ανάλυση, τίποτα σε βάθος. Απλά πραγματάκια.

Ένα θέμα που τίθεται είναι αυτό της μη ικανοποιητικής παραγωγικότητας

 Στα πέντε ματς των πλέι οφ η Ομόνοια στον τομέα της παραγωγικότητας «παρουσιάζει» τους εξής αριθμούς: Γκολ: 4, Τελικές προσπάθειες: 38. Γκολ /Τελικές προσπάθειες 1/9,5

Στα ματς του πρωταθλήματος στη ρέγκουλαρ σίζον, έχουμε… Γκολ /Τελικές προσπάθειες 1/5,3 . Υπάρχει διαφορά, με τα ματς (φυσικά) να είναι περισσότερα.

 Τα ματς που έγιναν στα πλέι οφ είναι τα ακόλουθα:

28.2.21 Ολυμπιακός –Ομόνοια 1- 0 7
6.3.21 Ομόνοια-Ανόρθωση 0-0 12
13.3.21 ΑΕΛ-Ομόνοια 1-2 8
18.3.21Ομονοια-ΑΕΚ 1-0 6
6.4.21 Απόλλωνας-Ομόνοια 1-0 5

Στην τρίτη στήλη παρατίθενται οι τελικές προσπάθειες ανά αγώνα όπως παρουσιάζονται από τα τηλεοπτικά κανάλια,  που διενεργούν τις μεταδόσεις.

Ο ισχυρισμός δεν είναι ότι η πορεία δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο λογω της δυστοκίας που παρατηρείται. Δεν είναι τόσο απλή η λειτουργία μιας ομάδας. Όμως η παραγωγικότητα της Ομόνοιας πρέπει να ανέβει.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Πέτρος Παπαγιώργης

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση