ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ομόνοια: Πάλι ο Ματ θα τραβήξει κουπί

Ο Άγγλος είναι διπλά αξιέπαινος για την παρουσία του

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Αυτή η ιστορία με τον σέντερ φορ δεν έχει τελειωμό στην Ομόνοια. Όπως θυμάστε και πέρυσι στην αναζήτηση παίκτη για τη συγκεκριμένη θέση τα ίδια έγιναν και τελικά βρέθηκε ο… φακίρης μάνατζερ που έφερε τον ανέτοιμο Μικού που ανακοινώθηκε στις 16 Αυγούστου. Οκτώ μόλις μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Όπως διαμορφώθηκαν τα πράγματα μέσα στη σεζόν, το βάρος τράβηξε και πάλι ο Ματ Ντάρμπισαιαρ αλλά ο Μπεργκ είχε την τόλμη και την οξυδερέκια να ρίξει στη φωτιά τον εκπληκτικό νεαρό Ανδρόνικο Κακουλλή που έδωσε βοήθειες όποτε τις χρειάστηκε η ομάδα, που βεβαια κέρδισε ένα μεγάλο ταλέντο. Ο Μικού ουσιαστικά, ήλθε, είδε και απήλθε.

Άρα ο Άγγλος είναι διπλά αξιέπαινος για την παρουσία του.

Θυμίζουμε ότι ο Ιούλιος έχει 23 με την πρώτη επίσημη υποχρέωση στην Ευρώπη για την Ομόνοια να είναι στις 18-19 ή 25-26 Αυγούστου. Το πρωτάθλημα αρχίζει στις 22 Αυγούστου. Τα χρονικά περιθώρια σε σχέση με τα αρχικά όπου η άνεση ήταν πολύ μεγάλη, σμίκρυναν.

Κατά συνέπεια το πιθανότερο σενάριο ενδεκάδας περιλαμβάνει το Ματ Ντάρμπισαιαρ στην εμπροσθοφυλακή στα πρώτα ματς. Πάλι δηλαδή ο Άγγλος θα έχει τον βασικό επιθετικό ρόλο. Το πιθανότερο –για να μην πω το σίγουρο- είναι ότι θα τα καταφέρει.

Αυτό δεν κάνει στην Ομόνοια για τέσσερα χρόνια ενώ τα δυο τελευταία παίζει με βαρίδια αφού αναγκαστικά ζει στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα των πληροφοριών για τις προσπάθειες της ομάδας να πάρει σέντερ φορ; Άρα ο Άγγλος είναι διπλά αξιέπαινος για την παρουσία του.

Αυτός ο διπλά αξιέπαινος θα τραβήξει για μια ακόμη φορά κουπί.

Με την ευκαιρία θυμίζουμε ότι ο Ματ και ο Κωνσταντίνος Παναγή που με βάση όλες τις ενδείξεις δεν θα είναι παρών στα πρώτα ματς είναι οι δυο ποδοσφαιριστές από το τρέχον δυναμικό που ήταν παρόντες στην τελευταία εν Ευρώπη αναμέτρηση της Ομόνοιας.

Αναμέτρηση που έγινε στις 21 Ιουλίου 2016 με αντίπαλο τη Μπειταρ Ιερουσαλήμ (3-2) για το β προκριματικός γύρο του Γιουρόπα Λίνγκ Η Ομόνοια αποκλείστηκε αφού έχασε στο πρώτο ματς στο Ισραήλ με σκορ 1-0

Μια και τόφερε το… ρεπορτάζ να θυμίσουμε ποιοι αγωνίστηκαν εκεινη τη μέρα περιλαμβανομένων των δυο προαναφερθέντων Ομόνοια: Παναγή, Καρλίτος, Μαργκάσα, Παντελιάδης, Όρσουλιτς, Φορέσκου, Φυλακτού, Κλέιτον, Αγκάγιεφ (68'Τουρέ), Σιέρινταν, Ντάρμπισαϊρ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Πέτρος Παπαγιώργης

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση